Sense Androgyn (voorheen Carlos Kappers)

Central Plaza 12, 3012TW Rotterdam
4,4
320 reviews
Central Plaza 12, 3012TW Rotterdam
Daluren

Alle behandelingen

Reviews

4,4
320 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling
Ik ben na binnenkomst meteen geholpen door een medewerker. Er was geen wachtende voor mij dus mijn haar kon meteen geknipt worden na het wassen. Carlos is een ervaren, zelfverzekerde kapper die weet wat hij met zijn tools doet. Hij maakt gebruik van fijne technieken waardoor mijn haar in verschillende laagjes is geknipt. Een professionele kapper die weet wat hij doet, zeker aan te raden!
Anoniem
2 dagen geleden
Toon reactie salon...
Carlos is een fantastische stylist. Hij heeft veel gevoel voor stijl en gaat in op de persoonlijke wensen van de klant. Zijn adviezen zijn to the point.
Leigje
15 dagen geleden
Carlos is altijd vriendelijk en hij weet precies wat met jouw haar beter doen.
C.L.
16 dagen geleden
Net als altijd weer goed geknipt!
Farbod
23 dagen geleden
Ben uitstekend geholpen. Zeer professioneel, neemt de tijd en is heel precies. Ik raad het aan. Heb nu een nieuwe hoofd en het bevalt iedereen:-)
JEROME
één maand geleden
Toon meer reviews...

Over

Sense Androgyn (voorheen Carlos Kappers)
Central Plaza 12
3012TW Rotterdam

Bij kapsalon Sense Androgyn in het C.S. Kwartier in Rotterdam kan je terecht voor haarstijlen voor hem en haar. Het team heeft talent, kennis, ervaring en levert kwaliteit. Ze houden de veranderende trends in de gaten om jou een passend advies te kunnen geven. Zo krijg je een uniek, creatief kapsel dat precies bij je stijl past. Eigenaar Carlos is een topstylist die vernieuwend is maar ook oog heeft voor klassieke stijlen. Hij houdt vast aan zijn credo: "Er zijn heel veel kappers die goed kunnen knippen, maar slechts enkelen die daadwerkelijk weten welk kapsel geknipt is voor de klant!".

Leuk weetje: Sense Androgyn heeft meerdere prijzen gewonnen tijdens de Coiffure Awards 2018. Onder andere voor het beste team, de beste kleur en beste dameskapsels!

MaMaandag
Gesloten
DiDinsdag
10:0020:00
WoWoensdag
10:0020:00
DoDonderdag
10:0020:00
VrVrijdag
10:0020:00
ZaZaterdag
10:0018:00
ZoZondag
12:0018:00
Producten gebruikt in deze salon
Salonawards
Most Booked 2018

Kappers in de buurt