Shiatsu&zo

Banjopad 2, 6922KE Duiven
4,6
50 reviews
Banjopad 2, 6922KE Duiven

Alle behandelingen

Reviews

4,6
50 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling
Ik vond de massage fijn maar haverwege gingen we over naar cupping ivm vaste spieren.Prima maar achteraf had ik misschien toch liever de massage verder gedaan.
Anoniem
4 dagen geleden
We hadden een heerlijke shiatsu massage en vanwege rugklachten heeft ze ook nog wat accupunctuur toegepast! Voor herhaling vatbaar, we gaan zeker terug
Anoniem
12 dagen geleden
Fijne massage, zeer kundige en prettige persoon.
Anoniem
16 dagen geleden
Marijke
19 dagen geleden
Carla
19 dagen geleden
Toon meer reviews...

Over

Shiatsu&zo
Banjopad 2
6922KE Duiven

Bij Shiatzu&Zo in Duiven kun je bij Annalie terecht voor verschillende therapieën. Ze kwam ooit zelf toevallig in aanraking met Shiatsutherapie. Dit vond ze samen met de holistische visie en de traditionele Chinese werkwijze zo interessant dat ze heeft besloten een opleiding te volgen tot Shiatsutherapeut. Hierna heeft Annalie diverse opleidingen gevolgd, waaronder Orthomoleculaire therapie. Omdat ze aangesloten is bij de VBAG (Vereniging ter Bevordering van Alternatieve Geneeswijze) is ze zelfs verplicht om jaarlijks haar kennis te onderhouden wat ervoor zorgt dat ze altijd op de hoogte is van nieuwe ontwikkelingen. Annalie luistert goed naar klachten en kan haar werkwijze daar dan ook naar aanpassen. Ze doet er alles aan om je zo goed mogelijk te helpen op diverse vlakken.

MaMaandag
08:3020:30
DiDinsdag
Gesloten
WoWoensdag
08:3020:30
DoDonderdag
08:3020:30
VrVrijdag
08:3020:30
ZaZaterdag
Gesloten
ZoZondag
Gesloten

Massagesalons in de buurt