Shiatsu&zo

Banjopad 2, 6922KE Duiven
4,8
37 reviews
Banjopad 2, 6922KE Duiven

Alle behandelingen

Reviews

4,8
37 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling
Heb een cubbing gehad. Sommige plaatsen echt pijnlijk, maar zodra de cubs eraf gaan een echte opluchting. Ze legt duidelijk waarom ze dit doet en wat het voor mij doet.
Nan
4 dagen geleden
Edith
8 dagen geleden
Nan
12 dagen geleden
Het is jammer dat zoiets niet in het basispakket zit. Het is heerlijk ontspannend. Ze legt precies uit wat ze gaat doen en waarmee. En ze houd ook rekening met je pijngrens. Hele vriendelijke vrouw.
Nan
13 dagen geleden
Top
Yulia
één maand geleden
Toon meer reviews...

Over

Shiatsu&zo
Banjopad 2
6922KE Duiven

Bij Shiatzu&Zo in Duiven kun je bij Annalie terecht voor verschillende therapieën. Ze kwam ooit zelf toevallig in aanraking met Shiatsutherapie. Dit vond ze samen met de holistische visie en de traditionele Chinese werkwijze zo interessant dat ze heeft besloten een opleiding te volgen tot Shiatsutherapeut. Hierna heeft Annalie diverse opleidingen gevolgd, waaronder Orthomoleculaire therapie. Omdat ze aangesloten is bij de VBAG (Vereniging ter Bevordering van Alternatieve Geneeswijze) is ze zelfs verplicht om jaarlijks haar kennis te onderhouden wat ervoor zorgt dat ze altijd op de hoogte is van nieuwe ontwikkelingen. Annalie luistert goed naar klachten en kan haar werkwijze daar dan ook naar aanpassen. Ze doet er alles aan om je zo goed mogelijk te helpen op diverse vlakken.

MaMaandag
09:3021:00
DiDinsdag
Gesloten
WoWoensdag
09:3021:00
DoDonderdag
09:3021:00
VrVrijdag
09:3021:00
ZaZaterdag
Gesloten
ZoZondag
Gesloten

Massagesalons in de buurt