Shiatsu&zo

Banjopad 2, 6922KE Duiven
4,6
19 reviews
Banjopad 2, 6922KE Duiven

Reviews

4,6
19 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling
Melanie
één maand geleden
Top!
Leonie
2 maanden geleden
Annalie is deskundig en belangstellend. Ze past haar behandeling aan op jouw situatie van het moment en ze geeft goede, waardevolle adviezen. Ik heb een chronische ziekte en mijn bezoeken aan Shiatsu@zo hebben daar een positieve invloed op.
Ans Renckens
2 maanden geleden
Je krijgt alle tijd, alle aandacht. Van alleen al het er zijn kom je tot rust. Niks wordt opgedrongen of voorgeschreven. Hooguit advies even naar huisarts te gaan voor bv onderzoek naar mogelijk tekort aan een of ander. Behandelingen zijn soms wat pijnlijk maar dat ligt aan gevoeligheid van mijn lichaam. Eerst nogal sceptisch geweest maar resultaten zijn geweldig. Het kopje thee bij het napraten vergemakkelijkt het "terugkomen op aarde".
Lex
2 maanden geleden
Top!
Leonie
3 maanden geleden
Toon meer reviews...

Over

Shiatsu&zo
Banjopad 2
6922KE Duiven

Bij Shiatzu&Zo in Duiven kun je bij eigenaresse Annalie terecht voor verschillende massages en therapieën. Ze kwam een ooit in toevallig in aanraking met Shiatsutherapie. Dit vond ze samen met de holistische visie en de traditionele Chineze werkwijze zo interessant dat ze heeft besloten een opleiding te volgen tot Shiatsumasseur en -therapeut. Omdat Annelie aangesloten is bij de VBAG (Vereniging ter Bevordering van Alternatieve Geneeswijze) is ze zelfs verplicht om jaarlijks haar kennis te onderhouden wat ervoor zorgt dat ze altijd op de hoogte is van nieuwe ontwikkelingen. Annelie luistert goed naar klachten en kan haar werkwijze daar dan ook naar aanpassen. Ze zal ervoor zorgen dat je voelbaar verlicht de praktijk verlaat.

Maandag
10:0021:00
Dinsdag
10:0021:00
Woensdag
10:0021:00
Donderdag
10:0021:00
Vrijdag
10:0021:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten