Reviews

4,6
11 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit
Ik voelde me vanaf het eerste contact op mijn gemak. Het luisteren, doorvragen en het beschrijven van de voortgang in mijn persoonlijk dossier geeft veel vertrouwen. Ik kan weer zonder teveel pijn lopen en bewegen. Adviezen zijn niet dwingend en niet kostenverhogend door dure supplementen.
Lex
2 maanden geleden
Anita
2 maanden geleden
Zat vast in nek en schouders..............Annalie heeft mij gecupt en het heeft wonderen gedaan. Veel minder last van hoofdpijn nu. Bedankt
Peter
3 maanden geleden
ik was op zoek voor iemand anders, maar toen ik op deze site kwam, werd ik zelf enthousiast om voor mezelf een behandeling te boeken. ik loop al om de zes weken bij zo'n soort therapeut, maar was benieuwd naar zo'n buikmassage en heb meteen gereserveerd. geen minuut spijt, bij Annalie voelde ik me meteen op mijn gemak, heerlijke rust, fijne muziek. na wederzijdse kennismaking en uitleg over de behandeling en de vraag van Annelie waarom ik meteen zelf ingepland had voor deze massage, en de evt. gevolgen heb ik het ondergaan, soms met pijn, maar ik weet waarvoor en waardoor, ben ik dik tevreden, ook meteen mijn slapeloosheid aangepakt, super en nu lijdzaam afwachten, nee hoor grapje, meteen een nieuwe afspraak gemaakt, echt een goede keus in deze tijd en een goede begin voor het nieuwe jaar, groetjes Liduin
Liduin
8 maanden geleden
Heerlijke geur bij binnenkomst..gezellig gekletst... fijne massage.. soms best stevig, maar daar hou ik wel van. Hoop op goed resultaat.
Tjarda
9 maanden geleden
Toon meer reviews...

Over

Shiatsu&zo
Eversstraat 5
6924BA Loo

Eigenaresse Annalie van Shiatsu&zo heeft altijd de behoefte gevoeld om mensen te helpen. De holistische visie en de traditionele Chinese werkwijze hebben haar speciale interesse. Annalie is afgestudeerd shiatsutherapeut en shiatsumasseur en daarnaast heeft zij vele cursussen gedaan om zichzelf bij te scholen. Je kunt in haar praktijk aan de Eversstraat in Loo terecht voor diverse therapieën en massages.

Maandag
09:0021:00
Dinsdag
14:3021:00
Woensdag
09:0021:00
Donderdag
14:3021:00
Vrijdag
09:0021:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten