Reviews

4,1
17 reviews
Een heerlijke behandeling. Rustige omgeving en een kundige Shirley.
Anoniem
10 maanden geleden
werd vriendelijk ontvangen. in een mooi ingericht salonnetje aan huis. ik kwam voor een nieuwe set 3d wimperexstensions en het harsen van de wenkbrauwen zowel de wimpers als wenkbrauwen zijn erg mooi gedaan. en voor iemand die het snel koud heefd als ik was er een hele comfortabele verwarmbare stoel. kortom heb mijn vervolg afspraak meteen weer vast gezet.
Tamara
10 maanden geleden
Diny
één jaar geleden
Prima salon en erg vriendelijk
Anoniem
één jaar geleden
De behandeling was prima, goed gevoel over. Enige minpunt: gehorig. De salon bevindt zich in een tussenwoning in een wijk. De vuilnis werd opgehaald, mensen zijn bezig met de dagelijkse gang van zaken...... Misschien was de kamer aan de achterzijde een betere optie geweest. Maar verder prima. Prettig via online boeken!
Gina
één jaar geleden
Toon meer reviews...

Over

Shirley's Beauty Salon
Pastoor van Angerenstraat 53
7037AK Beek

In een oord van rust en schoonheid kun je bij Shirley’s Beauty Salon verschillende massages en behandelingen ondergaan. Je kunt hier even wegdromen van de dagelijkse drukte en beslommeringen terwijl je huid optimaal verzorgd wordt door Shirley. Ze helpt je graag aan een goed verzorgd uiterlijk zodat je zelfbewust en ontspannen door het leven kunt gaan. Tijdens de behandelingen maakt ze gebruik van de producten van het merk Webecos. Deze producten zijn hypoallergeen en dierproefvrij.

Maandag
08:3021:00
Dinsdag
08:3017:00
Woensdag
08:3021:00
Donderdag
Gesloten
Vrijdag
Gesloten
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten