Reviews

4,5
5 reviews
Ambiance
Personeel
Prijs-kwaliteit
Mevrouw is kundig op het gebied van Ayurveda. Ik zal zeker in de toekomst vervolgbehandelingen willen.
Jolanda Nihof
2 maanden geleden
Indra is een professioneel natuurkundig therapeut. Ik was bij haar voor de lage rugpijn behandeling. De massage techniek die ze heeft toegepast samen met de kruidenpillen voor de detox van mijn lichaam hebben zeer positieve invloed op de klachten gehad. Indien nodig gaat Indra op andere technieken bv. cupping bij de massage om de spieren losser te maken en de energie weer op goede wijze te laten stromen. De massage kan als zeer krachtig worden ervaren met name wanneer de rug heel erg vast zit. Al na de eerste sessie waren de klachten minder geworden. Ik zou haar praktijk aan iedereen aanbevelen.
Renata Saj
6 maanden geleden
Anoniem
9 maanden geleden
De ayurvedische massage was echt geweldig! Er is veel aandacht voor de persoon en de specifieke klachten/aandachtspunten. Ik kan praktijk aan iedereen aanraden!
Anoniem
9 maanden geleden
De behandeling vond ik erg goed en voor zover ik na deze ene keer kan zeggen is Indra heel erg goed onderlegd en ervaren in de Ayurveda geneeskunde
mireille hollaar
één jaar geleden

Over

Shivani Ayurveda
Lisztstraat 43
2551TB Den Haag

Heb jij vaak last van je rug? Shivani Ayurveda in Den Haag is de specialist op het gebied van rugklachten. Ze werken hier met Tibetaanse werveltechnieken om je van je klachten af te helpen. Daarnaast kun je hier terecht voor detoxbehandelingen om afvalstoffen af te voeren. Indra heeft jarenlange ervaring in het vak en neemt elke klacht serieus in behandeling om het gewenste resultaat te behalen!

Maandag
09:0015:00
Dinsdag
09:0015:00
Woensdag
09:0015:00
Donderdag
09:0015:00
Vrijdag
09:0015:00
Zaterdag
11:0014:00
Zondag
Gesloten

Massagesalons in de buurt