Shylisa Beauty

Gele Rijders Plein 9, 6811AN Arnhem
4,8
5 reviews
Gele Rijders Plein 9, 6811AN Arnhem
Dalurenkorting

Alle behandelingen

Alle
Gezicht
Lichaam

Reviews

4,8
5 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling
In 1 woord,Tanaz is een topper! Eerlijk,oprecht,goed advies,een mooie salon en lekkere koffie! En zeer betaalbaar voor de gelderse damens,i.p.v gooise meisjes!
Claudia
9 dagen geleden
Afgelopen week hifu behandeling kaak wangen ondergaan. Voor mij een gevoelige behandeling geweest, echter alles voor t goede doel om kaaklijn te verstrakken. Tanaz is een kundig specialiste! Resultaat wordt vervolgd.
A.v Dijk
10 dagen geleden
Tanaz heeft bij mij een rimpel opgevuld die van mijn neus tot voorbij de mondhoek liep. Ik had die al vaker laten opvullen maar het is nog nooit zo mooi gedaan, hij bleef altijd nog wel wat zichtbaar en het onderste stukje waar hij overging in een fijne lijn werd nooit meegenomen. Nu is hij helemaal weg, ze heeft ook nog een rimpel bij mijn bovenlip en bij de kin gedaan die me al heel lang stoorde en waarvan anderen zeiden dat die nog niet diep genoeg waren. Ik ben er heel erg blij mee. Van de gezichtsbehandeling kan ik ook heel duidelijk het effect zien. Vooral bij mijn neus daar gingen de rimpels die je krijgt als je je ogen dichtknijpt niet meer helemaal weg en die zijn nu helemaal weg. Ik ben zeker van plan om vaker te gaan.
Monique
14 dagen geleden
Jolands
één maand geleden
Zeer deskundige, vriendelijke vrouw die interesse heeft, de tijd neemt en aandacht voor hetgeen er toe doet. Goede voorlichting, mooie salon, heerlijke capuchino. Altijd belangstellend, oprecht.Ik ga met veel plezier elke maand hiernaar toe voor behandeling.
Annelies van Dijk
één maand geleden

Over

Shylisa Beauty
Gele Rijders Plein 9
6811AN Arnhem

Bij Shylisa Beauty in het centrum van Arnhem kan je terecht voor allerlei huidverbeterende behandelingen. Zie je al wat fijne lijntjes ontstaan rond de ogen, het voorhoofd of de mond? Kies dan voor een anti-agingbehandeling, als losse behandeling of in pakketvorm, waarin je een complete zuurstofbehandeling ondergaat. De huid wordt hierdoor vernieuwd en krijgt zijn elasticiteit weer terug. Heb je liever een facelift zonder chirurgische ingreep of chemicaliën? Dan werkt HIFU-therapie misschien voor jou. Weet je niet zeker wat jouw huid precies nodig heeft? Eigenaresse Tanaz geeft je tijdens een intakegesprek graag advies over de mogelijkheden en wat het beste bij jou past! Ook is Tanaz gespecialiseerd in het aanbrengen van permanente make-up.

MaMaandag
09:0013:15
DiDinsdag
09:0013:15
WoWoensdag
09:0013:15
DoDonderdag
09:0021:00
VrVrijdag
09:0017:00
ZaZaterdag
11:3017:00
ZoZondag
Gesloten

Huidklinieken in de buurt