Shylisa Beauty

Gele Rijders Plein 9, 6811AN Arnhem
4,8
15 reviews
Gele Rijders Plein 9, 6811AN Arnhem
Daluren

Alle behandelingen

Alle
Gezicht
Lichaam

Reviews

4,8
15 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling
aardige, hartelijke gastvrouw; gezellig. *ik wou alleen dat er meer huidplooien (daar waar het vet zit) in het cryolipolyse-apparaat geplaatst kon worden (maar misschien is dat nou eenmaal zo)
simone
6 dagen geleden
Jolanda.
8 dagen geleden
Jolanda.
15 dagen geleden
Tanaz is erg vriendelijk en professioneel. Erg prettig behandeld.
Kayleigh
16 dagen geleden
Kan alleen maar lof uitspreken en de tijd die voor je genomen word en de uitleg,en de navraag of alles goed is!de koffie die met liefde gemaakt word,zelf als je geen behandeling nodig hebt zou je er voor de gezelligheid langs gaan,jammer dat er geen botox is want anders graag hier!
Henny
één maand geleden
Toon meer reviews...

Over

Shylisa Beauty
Gele Rijders Plein 9
6811AN Arnhem

Bij Shylisa Beauty in het centrum van Arnhem kan je terecht voor allerlei huidverbeterende behandelingen. Zie je al wat fijne lijntjes ontstaan rond de ogen, het voorhoofd of de mond? Kies dan voor een anti-agingbehandeling, als losse behandeling of in pakketvorm, waarin je een complete zuurstofbehandeling ondergaat. De huid wordt hierdoor vernieuwd en krijgt zijn elasticiteit weer terug. Heb je liever een facelift zonder chirurgische ingreep of chemicaliën? Dan werkt HIFU-therapie misschien voor jou. Weet je niet zeker wat jouw huid precies nodig heeft? Eigenaresse Tanaz geeft je tijdens een intakegesprek graag advies over de mogelijkheden en wat het beste bij jou past! Ook is Tanaz gespecialiseerd in het aanbrengen van permanente make-up.

MaMaandag
09:0013:15
DiDinsdag
09:0013:15
WoWoensdag
09:0013:15
DoDonderdag
09:0021:00
VrVrijdag
09:0017:00
ZaZaterdag
11:3017:00
ZoZondag
Gesloten

Huidklinieken in de buurt