Siba Beauty

5,0
192 reviews
Voordonk 2, Rotterdam, 3075JZ
Open Vandaag: 09:00 - 17:00

Populaire behandelingen

Alle behandelingen

Alle
Ontharen
Gezicht
Lichaam

Reviews

5,0
192 reviews

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
Geweldig! Amila is de enige die ik vertrouw met mijn huis, wimpers en wenkbrauwen. Ze is de beste ♡
Geweldige dame! Kom hier al jaren. Hele fijne behandelingen en zij geeft ook goede advies. Ik ben zeer tevreden met de resultaten!
Amila is the best! Zij is super lief en geeft heel veel aandacht aan jou.
High quality products and very professional approach. My son’s skin condition improved a lot in a just 3 treatments. Thank you so much for putting so much effort.
Na een paar keer laserontharen was het resultaat al geweldig wat ik niet kon geloven! Ik ben zeer tevreden over het resultaat en de service en ik raad het iedereen van harte aan!
Toon meer reviews...

Over

Siba Beauty
Voordonk 2
3075JZ Rotterdam

De salon heeft een fijne sfeer waar u zich al snel op uw gemak zal voelen.

Het team: Mila heeft 8 jaar ervaring wat betreft laser ontharen en huidverbetering. Ook is Siba Beauty Anbos geregistreerd en is het daardoor mogelijk bepaalde behandeling vergoed te krijgen via uw aanvullende zorgverzekering.

Nieuwe cliënten: Gelieve eerst een behandeling te boeken met consult als je een gezichtsbehandeling, cellulite of striem behandeling of laser ontharen willen ondergaan.

Gespecialiseerd in: De salon is gespecialiseerd in huidverbeterende behandelingen en laser ontharen door middel van de Diode ICE laser 808nm. Deze wordt gezien als de gouden standaard onder het laser apparatuur.

Merken en producten: Nouvital Cosmetics & SPA Salonne Pro.

Dichtstbijzijnd openbaar vervoer: De salon is centraal gelegen en makkelijk te bereiken via de tram die u o.a bij Rotterdam Centraal kunt pakken. Tram nummers: 23 Marconiplein, 24 Holy en dan kunt u uitstappen bij Tramhalte Msthenesserplein, vervolgens gaat u de trap naar de beneden nog vóór de brug en zijn wij aan de rechterkant gelegen langs de kade.

Extra’s: Een consult gesprek is geheel vrijblijvend. Tijdens het consult worden uw wensen besproken en aan de hand van uw huidverschijnselen en wensen wordt een gepersonaliseerd behandelplan samengesteld. Jong & oud, man of vrouw, iedereen is van harte welkom!

MaMaandag
09:0017:00
DiDinsdag
Gesloten
WoWoensdag
09:0017:00
DoDonderdag
12:4012:45
VrVrijdag
13:1517:15
ZaZaterdag
11:0020:00
ZoZondag
11:3019:00
Salonawards
Top Rated 2023

Schoonheidssalons in de buurt