Silk & Touch

Buitenveldertselaan 40, 1081AA Amsterdam
4,1
36 reviews
Buitenveldertselaan 40, 1081AA Amsterdam
Dalurenkorting

Alle behandelingen

Alle
Nagels
Massage
Lichaam

Reviews

4,1
36 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling
De ontspanningsmassage van Xiaomo was heerlijk! Ze heeft fijne massagehanden en goede technieken. Persoonlijk houd ik altijd van een wat stevige massage en dit kan zij heel goed. Op de achtergrond heeft de salon rustgevende muziek staan dus dat is erg fijn. Deze keer lag ik in een ruimte met alleen een gordijn tussen mij en een andere klant dus je hoorde ook de andere mensen die de salon binnen kwamen, maar dit heeft mij niet gestoord. Ik heb super genoten en ik kom hier graag snel weer terug!
Charlotte Krul
3 uur geleden
Was een fijne behandeling, vriendelijk en professioneel
Anoniem
4 dagen geleden
The lights were on maximum all the time and in certain moments that irrotated my eyes. The massagists were very noisy and they were communicating with each other by screaming between the different massage rooms, just like they were on the street. Very irrotating! The person who was doing the massage went on the massage bed to do my back with her boots she walks on the street. Terrible! Quality of the massage was ok. The interior as well, although there was no place to hang your clothes and you have to put them on a chair, but hygiene and ambiance are terrible!
Anoniem
16 dagen geleden
Het was een heerlijke massage. Wel erg stevig. Na de behandeling was ik erg moe, maar de volgende dag was het helemaal goed.
Anoniem
16 dagen geleden
De massage met warme olie die ik van Xiaomo had gekregen was heerlijk ontspannend. Ze heeft hele fijne handen en zette precies de juiste kracht. Ze gebruikte niet teveel olie en dekte mij overal af met warme schone handdoeken. De massage technieken waren zeer afwisselend wat de massage heel plezierig maakte. Het enige minpuntje vond ik het gat waar ik niet helemaal comfortabel met mijn hoofd in lag maar ik heb ontzettend genoten van de fijne massage! Hier kom ik zeker terug!
Charlotte Krul
17 dagen geleden
Toon meer reviews...

Over

Silk & Touch
Buitenveldertselaan 40
1081AA Amsterdam

In Amsterdam-Zuid aan de Buitenveldertselaan zit Silk & Touch. In deze massage- en nagelsalon kun je terecht voor diverse behandelingen. Ben je toe aan een moment voor jezelf? Dan helpt Ying of Weiwei je graag met een ontspannende lichaamsmassage. Kom helemaal tot rust terwijl je lichaam gemasseerd wordt met een warme olie. Daarnaast kun je hier ook een oorkaarsbehandeling ondergaan of je lichaam laten scrubben. Ook als je je voeten wilt laten verzorgen ben je bij Silk & Touch aan het juiste adres. Na deze pedicurebehandeling zijn jouw voeten klaar voor de zomer.

MaMaandag
11:0021:00
DiDinsdag
11:0021:00
WoWoensdag
11:0021:00
DoDonderdag
11:0021:00
VrVrijdag
11:0021:00
ZaZaterdag
11:0021:00
ZoZondag
11:0021:00

Massagesalons in de buurt