IMC Visana, Schalk Burgerstraat 17, Amsterdam, 1092JW
Vandaag open: 14:00 - 20:00

Alle behandelingen

Reviews

4,9
132 reviews

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
Marike is een buitengewoon deskundige masseur, je voelt je bij haar veilig, en omdat ze goed luistert naar je, weet ze haar massage op een heel natuurlijke manier te laten aansluiten op jouw energie, jouw lcihaam en jouw persoon: hierdoor voel je je weer meer een geheel na de massage.
Very friendly and professional massage. Highly recommend Marieke
Toon meer reviews...

Ontmoet het team

Marike
5.0
78 reviews

Over

Ik liet me zelf regelmatig masseren en merkte hoeveel baat ik erbij had. Het hielp me om te ontspannen, om uit mijn hoofd te komen en om me weer verbonden te voelen met mijn lichaam. Ik wilde dit gevoel ook aan andere mensen kunnen geven. In 2014 rondde ik de jaaropleiding tot holistische masseur af aan de Akademie voor Massage en Beweging in Amsterdam. Maar ik was nog zoekende naar de massagestijl die bij me paste. Toen ik voor het eerst een Thai yoga massage ontving, wist ik het! Na die eerste kennismaking heb ik verschillende opleidingen tot Thai yoga massage therapeut gevolgd in Amsterdam en in Chiang Mai, Thailand. Ik ga er elk jaar weer terug voor bijscholing. Sinds 2016 geef ik ook les in verschillende Thaise massagetechnieken aan de massageschool ITM Thai Hand in Amsterdam. Daarnaast ben ik in september 2019 begonnen aan de zesjarige opleiding tot osteopaat om mijn kennis van het menselijke lichaam verder te verdiepen en meer therapeutisch te kunnen werken.

Behandelingen

Massage

Wat onze klanten zeggen over Marike

Deskundig7
Vakkundig5

Voorzieningen

Schoonmaak en hygiëne
Mondkapje verplicht voor personeel
Mondkapje verplicht voor klanten
Desinfecterende handgel beschikbaar in salon
Behandelruimte wordt gedesinfecteerd tussen afspraken door
Algemeen
Airconditioning
Internet
Gratis wifi
Betalingsmogelijkheden
Pin geaccepteerd
Locatie
Metrostation dichtbij

Over

Simply Breathe
IMC Visana, Schalk Burgerstraat 17
1092JW Amsterdam

Bij het Integraal Medisch Centrum Visana in Watergraafsmeer werken reguliere- en paramedische therapeuten samen aan hoogwaardige zorg. Simply Breathe is met Traditionele Thaise massage onderdeel van deze multidisciplinair aanpak.De massages worden met veel aandacht en kwaliteit uitgevoerd, waardoor de effecten diep doorwerken op lichaam en geest. Niet alleen is de Thaise massage ontspannend, maar werkt hij ook preventief en therapeutisch bij een groot aantal klachten. Op deze manier wordt er aan jouw gezondheid en algehele welzijn gewerkt. Na een massage bij Simply Breathe ben je volledig ontspannen en zit je vol met nieuwe energie.

MaMaandag
Gesloten
DiDinsdag
Gesloten
WoWoensdag
Gesloten
DoDonderdag
14:0020:00
VrVrijdag
09:3019:00
ZaZaterdag
Gesloten
ZoZondag
Gesloten
Salonawards
Top Rated 2020

Massagesalons in de buurt