SimplySandra

Starrenboschstraat 20 1hoog, Amsterdam
4,6
280 reviews
Starrenboschstraat 20 1hoog, Amsterdam
Daluren

Alle behandelingen

Alle
Nagels
Ontharen
Gezicht
Massage

Reviews

4,6
280 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling
Perfecte service bij Sandra! Ik kom nu al bijna een jaar ongeveer tweemaandelijks bij Sandra voor mijn nagels en wenkbrauwen. De laatste twee keer heb ik de SNS behandeling gehad voor mijn nagels. Prachtig resultaat en erg stevig en bleef langer dan een maand zitten! Sandra neemt de tijd voor je en is oprecht, geinteresseerd en gaat voor kwaliteit.
Maaike
8 dagen geleden
Toon reactie salon...
Lineke
8 dagen geleden
Altijd goed!
Susan
10 dagen geleden
Toon reactie salon...
Zoals altijd weer een hele fijne pedicure behandeling gehad van Sandra. Ik ben onlangs verhuisd en woon nu wat verder weg, maar ik reis graag een stukje verder omdat ik gewoon geen andere pedicure wil!
Judith
11 dagen geleden
Toon reactie salon...
Sandra is vakkundig en gezellig. Ik ga altijd met een goed gevoel de deur uit. Mijn wimpers zien er mooi uit en Sandra is een warm en fijn mens. De prijs kwaliteit verhouding is goed. En mijn wimpers zien er weer prachtig uit.
Monique
12 dagen geleden
Toon reactie salon...
Toon meer reviews...

Over

SimplySandra
Starrenboschstraat 20 1hoog
Amsterdam

De salonnaam SimplySandra is eigenlijk allesomvattend: in deze gezellige beautysalon aan huis in Amsterdam-Oost kun je zonder poespas terecht voor je 'beauty fix'. Misschien ben je al bekend met een manicure of pedicure, maar weet jij al wat de positieve eigenschappen van paraffine zijn? Paraffine zorgt voor een zijdezachte huid en het kan bij SimplySandra worden toegepast op je handen, voeten en zelfs op je gezicht. Sandra is gediplomeerd medisch pedicure specialist.

Ook na een facial, nieuwe set acrylnagels, gellak of een wimper- of wenkbrauwbehandeling van Sandra zie je er weer extra stralend uit.

Handig om te weten is dat de salon zich op loopafstand van het Amstelstation bevindt en dat je hier van maandag tot en met zaterdag terechtkunt.

MaMaandag
08:3020:30
DiDinsdag
08:3020:30
WoWoensdag
08:3020:30
DoDonderdag
08:3020:30
VrVrijdag
08:3020:30
ZaZaterdag
08:3020:30
ZoZondag
12:0017:00
Salonawards
Top Rated 2018

Schoonheidssalons in de buurt