Sisters Beauty Place

5,0
5 reviews
Grootzeil 376, Almere
Thuissalon
Vandaag open: 09:00 - 21:00

Alle behandelingen

Alle
Ontharen
Gezicht

Reviews

5,0
5 reviews

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
Ik ben bij veel verschillende huidspecialisten & schoonheidsalons geweest, maar met mijn gevoelige huid komt het niet vaak voor dat ik weer een bezoek breng bij hen. Bij Sister's Beauty Place is dat anders. De service is geweldig en de salon is erg rustgevend en hygienisch. Daarnaast word je behandeld als een individu, doordat er specifiek naar jouw behoeftes en huidtype wordt gekeken. Al na de eerste bezoek bij SBP zag ik al gauw hoe mijn huid opbloeidde! ik raad iedereen SBP aan!
Fijn en professionele behandelingen. Charlotte denkt echt mee en leg goed uit wat in haar optiek het beste behandeling is. Zeer ontspannen gaat zij te werk waadoor je super onstappen naar huis gaat. Echt een aanrader!
Charlotte is erg aardig en professioneel in haar vak.
Mijn ervaring Ik kwam eraan werd direct goed geholpen kreeg drinken aangeboden voel me heel confrontabel. Leuke sfeer
Heel vriendelijk maar profesioneel uitleg van de behandelingen en producten in een rustgevend atmosfeer. Ik voel me uitgerust en mooi na mijn behandeling. Ik hen o.a. een gezichtsbehandeling, een massage, wimperlifting gedaan. En de prijzen heel redelijk. Heb het aangeraden aan familie en vrienden.

Ontmoet het team

C
Charlotte

Behandelingen

Gezicht
Ontharen

Voorzieningen

Algemeen
Huisdiervriendelijk
Internet
Gratis wifi
Betalingsmogelijkheden
Contant geaccepteerd
Creditcard geaccepteerd
Pin geaccepteerd
Terugbetaling mogelijk
Locatie
Bushalte dichtbij
Treinstation dichtbij

Over

Sisters Beauty Place
Grootzeil 376
Almere

Bij de gezellige thuissalon Sisters Beauty Place in Almere ben je aan het juiste adres als je het beste van je natuurlijke schoonheid naar boven wilt halen. Hier kan je kiezen uit diverse gezichtsbehandelingen voor een stralende huid en een moment van ontspanning. Maar ook je wimpers en wenkbrauwen kunnen rekenen op een touch-up waardoor je met een stralende oogopslag de deur weer uitloopt. Tenslotte kun je je ook nog laten harsen, kortom Sisters Beauty Place heeft alles in huis voor een complete beauty behandeling.

Eigenaresse Charlotte ontvangt je hartelijk en neemt alle tijd voor de behandeling die je kiest. Zorg en aandacht zijn belangrijk voor haar en ze zal je direct op je gemak stellen. Dus verwen jezelf en loop weer stralend en ontspannen de deur uit!

MaMaandag
09:3021:00
DiDinsdag
09:0021:00
WoWoensdag
09:3021:00
DoDonderdag
09:3011:00
VrVrijdag
09:3021:00
ZaZaterdag
09:3021:00
ZoZondag
09:3021:00

Schoonheidssalons in de buurt