Reviews

4,7
48 reviews
Ambiance
Personeel
Prijs-kwaliteit
Recent een Tox Peel treatment genomen op advies van Sixiomara. Ze heeft geen woord teveel gezegd....mijn huid had het echt nodig! Het resultaat was een egale huid en ook de pigmentvlekken werden al snel minder. Ik heb Sixiomara leren kennen als een deskundige en oprechte huidspecialist. Ze zal je niet iets aansmeren wat je niet nodig hebt. Aanrader!
10 dagen geleden
Mijn ervaring van de behandeling van de Ledlichttherapie bij Sixiomara Richards Skincoach was supergoed! De Ledlichtterapie was in combinatie met Cellfusion en dat was een geweldige ervaring! Mijn huid zag er weer mooi, glanzend en fris uit! Top behandeling! Een echte aanrader!
10 dagen geleden
Had ontzettend veel last van Psioriasis op mijn hoofd.. en kwam via via terrecht bij Sixiomara. Na een kort gesprek meteen een afspraak gemaakt en een Arganoil hairtreatment met Led lichttherapie gehad. Daarnaast maakte ze gebruik van Cell fusion C en Design Essentials producten. Ik kan je garanderen.. Het is geen hype. Ben een week verder en zwaar tevreden met de resultaten. :)
15 dagen geleden
Kwam daar terrecht via een vriend. Had namelijk veel last van hoofdhuid problemen. Na een goed gesprek meteen Sixiomara een afspraak gemaakt. De gehele (1 op 1) behandeling heel erg fijn en informatief ervaren. We zijn nu een week verder en ik heb voor de eerste keer jaren het gevoel dat ik eindelijk de juiste behandeling heb gevonden. :) Snel weer eens een afspraak maken.
15 dagen geleden
Relax, great treatment and perfect host with experinces. Loved it, the whole package and the results! Happy customer and happy skin!
16 dagen geleden
Toon meer reviews...

Over

Sixiomara Richards Personal Skin Coach
Burgemeester Hoffmanplein 51
3071XD Rotterdam

Sixiomara is jouw personal skin coach in Rotterdam. Zij is oprecht en geeft je altijd eerlijk advies. Dompel je onder in de warme omgeving en laat alles even om jou draaien. Er staan professionele producten en behandelingen op het menu voor zowel de jonge en rijpe als de blanke en donkere huid. Droom even weg in de verwarmde massagebehandelstoel en ontspan volledig tijdens een fijne schoonheidsbehandeling met innovatieve apparatuur. Hierna stap je gegarandeerd met nieuwe energie naar buiten.

Leuk weetje: de salon is door Marie Claire uitgekozen tot de beste Nederlandse en meest trendy salon van van 2017.

Maandag
Gesloten
Dinsdag
Gesloten
Woensdag
Gesloten
Donderdag
09:3021:30
Vrijdag
09:3021:30
Zaterdag
09:3017:00
Zondag
13:0021:30

Gezichtssalons in de buurt