Skin Amsterdam Reviews

Bosboom Toussaintstraat 22-h, Amsterdam

Check beschikbaarheid en boek online

De reviews zijn geschreven door klanten na hun bezoek.

4,8
94 reviews

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
Diane heeft veel verstand van zaken en legde mij alles rustig uit over hoe ik mijn huid moet verzorgen. Aanrader!
Fantastisch geholpen door Diane. Diane is deskundig, klant vriendelijk, rustig en gastvrij. Perfecte gezichtsbehandeling. Zowel Diane als ook de SKIN's studio zijn echt een aanraders.
Wauw! Wat kan ik zeggen? Ik heb een superfijne cryoslimming behandeling gehad bij Nadine; eerst een introductiebehandeling en daarna een reeks van 5 behandelingen. Ik werd telkens warm onthaald en meteen op mijn gemak gesteld. Nadine is ontzettend aardig en behulpzaam, gaat professioneel te werk en heeft een duidelijke passie voor het vak. Verder spreekt het resultaat voor zich: met 3,5cm minder omtrek is het verschil echt zichtbaar. Ideaal als je je silhouet wil verbeteren zonder af te vallen!
Geweldige salon! Alles werd goed uitgelegd. Ik kreeg een behandeling tegen puistjes en mee-eters. Goede producten werden gebruikt en ik vond het zo ontspannend dat ik zelfs even in slaap viel 😂
Diane is very kind and she definitely knows what she is doing. The facility is very clean and the ambiance is relaxing. I enjoyed my facial treatment very much and I definitely recommend it to anyone who is interested in a facial at a location near by Amsterdam center.
1
2
34
19