Zwarte Zee 9, Amersfoort, 3825WL

Alle behandelingen

Alle
Gezicht
Massage

Ons werk

Reviews

4,9
171 reviews

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
Al is een peeling op zich niet echt een fijne behandeling, maakt ze het zeer aangenaam in haar mooie serene salon met verwarmde stoel en dekentjes. Masker en massage zijn ook heerlijk, zeker aan te raden!
Super massage! Een gevoel van vertrouwen en kunde.
Toon meer reviews...

Ontmoet het team

Kaminie
Huidspecialiste & masseuse
5.0
97 reviews

Over

Ken je dat? Lastig dat het is om een korte krachtige bio van jezelf neer te zetten des te meer omdat ik van een persoonlijke benadering ben. ...dagen...maanden...jaren gingen voorbij voordat ik het hardop durfde te zeggen dat ik niet op mijn plek zat. In 2010 heb ik de knoop doorgehakt en in 2012 heb ik mijn diploma als erkende schoonheidsspecialiste behaald waarna ik mij gelijk begon te specialiseren in lichaams massages en huidverbeterende gezichtsbehandelingen. Ik wist heel goed wat ik wilde en nadat ik mijn diploma in handen had heb ik meteen mijn eerste microdermabrassie apparaat aangeschaft! Bij mij kun je terecht voor relaxte facials maar ook voor de welbekende bindweefsel massage, cupping, guashaa, microdermabrassie, peeling, etc. Kortom een breed scala voor zowel preventief als huidverbeterende/verjongende behandelingen. Daarnaast geef ik graag productadvies en kun je bij mij ook producten afnemen. Heb je pijn klachten? Of zoek je een ontspanningsmomentje voor jezelf en is een facial niet je ding? Dan lig je zeker goed bij mij in de stoel voor een massage. Ik luister naar je wensen, ik "voel" waar de spanning/pijn zit en ik masseer het eruit middels diverse technieken. Graag adviseer ik je ook hierin! Waar ik sterk in ben is dat ik heel goed kan luisteren waardoor ik correct op de klantvraag inspeel, kwaliteit, ruim inplannen, en ik kan goed inschatten wat het moment is om op te houden met praten zodat jij een momentje hebt voor jezelf. Tot slot zit er in iedere gezichtsbehandeling ook een massage van de nek, schouder, hoofd, waardoor je zeer ontspannen het salon verlaat. Mijn doel is bereikt wanneer ik een klant tevreden de deur uit zie gaan!

Behandelingen

Massage
Gezicht

Portfolio

Wat onze klanten zeggen over Kaminie

Deskundig5
Professioneel5

Over

Skin for Care
Zwarte Zee 9
3825WL Amersfoort

Kaminie van Skin for Care is jouw huidspecialist. In 2012 heeft zij haar diploma behaald en sindsdien volgt ze nog regelmatig trainingen. Dit blijft ze doen om haar kennis op peil te houden en om zich meer te specialiseren op het gebied van huidverbetering, zoals acne, huidverjonging en pigmentatie. Je leert hoe je je huid in optimale conditie kan krijgen, zodat je, zelfs later, geen dure crèmes hoeft aan te schaffen. Kaminie is ook gespecialiseerd in de donkere huid en is er voor iedereen die wilt werken aan een mooiere huid. Je hebt maar één huid, dus wees daar zuinig op.

MaMaandag
Gesloten
DiDinsdag
Gesloten
WoWoensdag
19:0021:30
DoDonderdag
14:0021:30
VrVrijdag
09:0021:30
ZaZaterdag
10:0016:00
ZoZondag
Gesloten
Salonawards
Top Rated 2020Top Rated 2017

Huidklinieken in de buurt