Skin & Hair

Koornmarkt 3, Delft, 2611EA

Sorry, Skin & Hair is tijdelijk niet beschikbaar op Treatwell. Vind hieronder nabijgelegen salons met beschikbaarheid of zoek om alle salons in de buurt te zien.

Vind de beste salons bij jou in de buurt

Katy Beauty @ SK Beauty

334 reviews
Peperstraat 40

Sunday's Delft

304 reviews
Oude Delft 107, Delft

SK Beauty Experts

1223 reviews
Peperstraat 40, 2611CH Delft

Alle behandelingen

Alle
Haar
Nagels
Ontharen
Gezicht
Massage
Lichaam
Medisch en tanden

Reviews

4,2
85 reviews

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
The salon no longer exists. I tried to call their number and no answer. I had paid online already so I need a refund ASAP.
Adinda heeft de pedicure erg zorgvuldig, professioneel en prettig uitgevoerd. Kundige en vriendelijke dame!
Ik wilde van (ge)blond(eerd) haar terug naar mijn natuurlijke haarkleur. Nova adviseerde mij een kleur met een rode gloed om zo een eventuele groene ondertoon te voorkomen. De kleur is prachtig geworden! Mijn haar is weer in model en voelt erg zacht aan. Ik kom graag nog een keer terug!
Nooit meer daar naar toe ,Zal het U vertellen ik heb een keer afgebeld op de zelfde dag .Nu werd het tijdens de was behandeling verteld door de kapster NOA dat het voor de volgende keer in rekening word gebracht . Er zijn zoveel kappers in delft dus waar heb ik het over deze word het dus niet meer En U als bedrijf leider zal het misschien iets met meer takt moeten doen gewoon niet de kapster dit laten opknappen en ook niet daar met de klant iets over gaan zeggen mond op mond reclame word dit
Toon reactie salon...
Fijn ontvangen, relaxte sfeer en heerlijke muziek. De behandeling was ook erg relaxed en het is goed gedaan.
Toon meer reviews...

Over

Skin & Hair
Koornmarkt 3
2611EA Delft

Ben je op zoek naar een nieuwe kijk op huidverzorging? Bij de stijlvolle en rustgevende salon Skin face2face brengen ze je huid in beeld door middel van Face Mapping. Een nieuw concept van huidanalyse dat een helder en objectief beeld geven van de conditie van je huid en mogelijk onderliggende oorzaken. Ze bieden doelgerichte huidverzorging aan vrouwen als mannen, die zich bewust zijn van hun uiterlijk en gezondheid. Verder is het de bedoeling dat je ontspant en dat door de behandeling je stress afneemt.

MaMaandag
Gesloten
DiDinsdag
09:0018:00
WoWoensdag
09:0018:00
DoDonderdag
09:0018:00
VrVrijdag
09:0018:00
ZaZaterdag
09:0016:00
ZoZondag
Gesloten