Skindoctor - Den Haag

Statenplein 19, 2582EZ Den Haag. Onderdeel van Skindoctor.
5,0
8 reviews
Statenplein 19, 2582EZ Den Haag. Onderdeel van Skindoctor.

Reviews

5,0
8 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling
.
Denise
25 dagen geleden
Fijn ontvangst en deskundig advies. Ik kwam voor een botoxbehandeling. Claire nam er echt de tijd voor. Ik kom hier zeker terug.
Patricia
2 maanden geleden
Zeker al 10 jaar heb ik een ooglidcorrectie overwogen. Het was Claire haar persoonlijke benadering en deskundige uitleg die mij uiteindelijk deed besluiten om daadwerkelijk de correctie te ondergaan. Het hele proces is mij werkelijk meegevallen. Dit wijd ik zelf vooral aan de ruime tijd die er genomen is voor de intake, uitvoering en nazorg . De ontspannen en gemoedelijke sfeer tussen de Chirurge en medewerkers dragen wat mij betreft hier zeker aan bij. Ik ben blij met de resultaten en weet waar ik naar toe ga om mooi 'natuur'lijk ouder te worden!
Anoniem
5 maanden geleden
One of the best dermatologists! Good advice, and very professional approach!
Anoniem
9 maanden geleden
Fijne ontvangst en deskundig advies. De artsen namen de tijd om te onderzoeken hoe ik het beste geholpen kon worden. Er werd duidelijk uitgelegd wat er zou gaan gebeuren. Ik ben dan ook heel blij met het resultaat en ik ga zeker terug.
Susanne
één jaar geleden
Toon meer reviews...

Over

Skindoctor - Den Haag
Statenplein 19
2582EZ Den Haag

SkinDoctor aan het Statenplein in Den Haag is een kliniek voor medische en cosmetische huidverbetering. De BIG-geregistreerde cosmetisch artsen en de bij Anbos-geregistreerde schoonheidsspecialisten maken met u een persoonlijk behandelplan. Behandelingen bestaan onder andere uit fillers, injectables, medische peelings en aanvullende schoonheidsbehandelingen. Ze werken met de nieuwe productlijn van Skinceuticals die wordt ingezet tegen huidveroudering, onzuivere huid en bijvoorbeeld pigmentproblemen. Fijn om te weten: de kliniek is gelegen tegenover het Gemeentemuseum en je kunt er gratis parkeren.

Maandag
09:0012:00
Dinsdag
09:0017:00
Woensdag
09:0017:00
Donderdag
09:0017:00
Vrijdag
09:0017:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Huidklinieken in de buurt