Skinpractica

4,8
64 reviews
Laan op Zuid 145, Rotterdam, 3072DB
Open Morgen: 12:30 - 20:00

Alle behandelingen

Alle
Ontharen
Gezicht

Reviews

4,8
64 reviews

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
zoals altijd professioneel en kundig
Kwaliteit perfecte behandeling altijd
Wordt altijd geweldig behandelt. Heerlijke gezichtsbehandeling + leuke gesprekken wat wil je nog meer.
Shanethie is heel vriendelijk en gaat zeer grondig te werk, ze heeft al m'n puisten en mee-eters weggehaald. Ik ben super tevreden met de behandeling en kom zeker terug!
Space was clean and bright and she was so kind. Unfortunately, she didn’t do threading - she only tweezed my brows. They look good but I could have done this myself 😅 I thought it was a threading appointment (which is what I booked/paid for!)
Toon meer reviews...

Ontmoet het team

Shanethie
Huidtherapeut
4.9
40 reviews

Over

In januari 2014 ben ik mijn eigen praktijk begonnen. Naast een 4 jarige bacheloropleiding tot huidtherapeut wil ik mij graag inzetten voor mensen met huidproblemen. Daarnaast vind ik het ook leuk om cosmetische behandelingen aan te bieden. Door mijn grote aanbod aan behandelingen is er voor ieder wat wils. Hopelijk mag ik je spoedig ontvangen in mijn praktijk.

Behandelingen

Gezicht
Ontharen
Medisch en tanden

Over

Skinpractica
Laan op Zuid 145
3072DB Rotterdam

Heb je problemen met je huid? Zoals bijvoorbeeld pigmentatiestoornissen, couperose acne of overbeharing; dan zit je goed bij Skinpractica op de Kop van Zuid. Dit is een huidtherapeutische praktijk gericht op zowel medische als cosmetische behandelingen. Naast het uitvoeren van behandelingen bieden ze jou hier ook een luisterend oor. Hier weten ze als geen ander dat huidproblemen onzekerheid kan veroorzaken. Skinpratica helpt je huidaandoening te verminderen en zorgt voor een passende therapie en advies. Ze zijn gespecialiseerd in microdermabrasie en erg ervaren met behandelingen voor de donkere huid.

MaMaandag
12:3020:00
DiDinsdag
12:3020:00
WoWoensdag
Gesloten
DoDonderdag
10:0017:00
VrVrijdag
10:0017:00
ZaZaterdag
Gesloten
ZoZondag
Gesloten

veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen over Skinpractica

Skinpractica is open maandag en dinsdag van 12:30 tot 20:00 en donderdag en vrijdag van 10:00 tot 17:00. Het is gesloten woensdag, zaterdag en zondag.
Ja, je kunt jouw boeking altijd annuleren. Lees de voorwaarden die van toepassing zijn op jouw boeking om te zien of jouw afspraak terugbetaalbaar is of niet. De annuleringsvoorwaarden zijn te vinden in de e-mail met de orderbevestiging, op het afspraken overzicht in de app en in jouw Treatwell-account.
De populairste behandelingen bij Skinpractica zijn: Facials / Gezichtsbehandelingen, Wenkbrauwen - threaden en Microdermabrasie
De populairste behandeling, Facials / Gezichtsbehandelingen, heeft een gemiddelde prijs van € 44,16.
Bij Skinpractica kun je vooraf betalen, zodat je ter plekke niet met contant geld hoeft om te gaan.

Schoonheidssalons in de buurt