Skinpractica

Laan op Zuid 145, 3072DB Rotterdam
4,7
42 reviews
Laan op Zuid 145, 3072DB Rotterdam
Daluren

Alle behandelingen

Alle
Ontharen
Gezicht
Medisch en tanden

Reviews

4,7
42 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
Ik ben meerdere malen bij Skinpractica geweest en ben erg tevreden over Shanethie. Ze is erg vriendelijk, kundig en neemt de tijd voor je. Ik kan haar zeker aanbevelen!
Shanethie heeft een ontspannen sfeer in haar salon en haar kunde is benoemingswaardig, mijn huid is volledig mee-eter vrij na de gezichtsbehandeling. Ik ben erg tevreden over het resultaat en haar vriendelijke ontvangst.
De ervaring was heel leuk, lieve aardige meid die de tijd neemt om alle onzuiverheden grondig te verwijderen. Mijn volgende afspraak is al gemaakt!
Goed geholpen, kom hier zeker terug
Perfect,Going back again!👌👌👌
Toon meer reviews...

Ontmoet het team

Shanethie
Huidtherapeut
4.8
25 reviews

Over

In januari 2014 ben ik mijn eigen praktijk begonnen. Naast een 4 jarige bacheloropleiding tot huidtherapeut wil ik mij graag inzetten voor mensen met huidproblemen. Daarnaast vind ik het ook leuk om cosmetische behandelingen aan te bieden. Door mijn grote aanbod aan behandelingen is er voor ieder wat wils. Hopelijk mag ik je spoedig ontvangen in mijn praktijk.

Behandelingen

Gezicht
Ontharen
Medisch en tanden

Over

Skinpractica
Laan op Zuid 145
3072DB Rotterdam

Heb je problemen met je huid? Zoals bijvoorbeeld pigmentatiestoornissen, couperose acne of overbeharing; dan zit je goed bij Skinpractica op de Kop van Zuid. Dit is een huidtherapeutische praktijk gericht op zowel medische als cosmetische behandelingen. Naast het uitvoeren van behandelingen bieden ze jou hier ook een luisterend oor. Hier weten ze als geen ander dat huidproblemen onzekerheid kan veroorzaken. Skinpratica helpt je huidaandoening te verminderen en zorgt voor een passende therapie en advies. Ze zijn gespecialiseerd in microdermabrasie en erg ervaren met behandelingen voor de donkere huid.

MaMaandag
12:3020:00
DiDinsdag
09:0017:00
WoWoensdag
12:3020:00
DoDonderdag
09:0017:00
VrVrijdag
09:0017:00
ZaZaterdag
10:0017:00
ZoZondag
Gesloten

Schoonheidssalons in de buurt