De reviews zijn geschreven door klanten na hun bezoek.

4,6
1454 reviews

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
Tot nu toe heel tevreden met hoe ik daar behandeld werd, ik heb nog een nieuwe afspraak staan voor een cryobehandeling. Net 1 behandeling op mijn buik gehad, volgens het meetlintje 4 cm geslonken, maar het is nog niet heel veel anders dan daarvoor voor mij gevoel, dus over 3 weken krijg ik nog een behandeling en dan kan ik echt zeggen hoe het eindresultaat is. Maar qua behandeling ben ik heel er prettig behandeld daar door Chiara. De behandeling was pijnloos en zelfs heel ontspannen!
Na de behandeling me wimpers waren heel mooi en nog nooit zo netjes geweest na de behandeling, maar na een half uur de wimpers op mijn rechter oog is waren helemaal scheef, de linkerkant ook super messy. Nu zit ik met scheef en messy wimpers voor paar weken... niet aangeraden voor wimperlift.
Werd goed uitgelegd wat er ging gebeuren. Behandeling op zich was wennen ( 1ste keer) alleen in de nek gevoelig. 1x per 4 weken herhalen, ben benieuwd naar eindresultaat Bedankt dames
Ik werd vriendelijk ontvangen. Voeten eerst in een badje, dan nagels geknipt en gevijld. Een korte scrubbehandeling van de voeten en ingesmeerd met een crème. Heerlijk zachte voeten en mooie nagels. Fijne behandeling.
Prima behandeling, maar werd allemaal wat snel uitgevoerd en met niet heel veel aandacht. Verder staat de salon vol met spullen wat het wat rommelig laat lijken.
1
2
34
189