Reviews

5,0
2 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit
De donderdagavond was pas geleden voor mij een heerlijk een-tweetje van ontspanning. Na de yogales bij Eleyoga in het zelfde pand op de tafel bij Felicia terecht gekomen voor een heerlijke lange ontspannende massage waarbij het hele lichaam, naar wens van de klant, aandacht krijgt. Felicia is kundig en laat je op je gemak voelen. Binnen de ontspannende massage gaf ze extra aandacht aan vervelend knopen als ze daar op stuitte.
Cilia
2 maanden geleden
Toon reactie van salons...
Wat heb ik een heerlijke massage gehad van Felicia! Ze nam uitgebreid de tijd voor mijn voeten en benen iets wat naar mijn mening vaak wordt overgeslagen, ze vond een hele hoop knoopjes/drukpunten en heeft die er allemaal uitgehaald. Ze zorgt er echt voor dat je op je gemak bent. Zoals al gezegd vind ik het alleen jammer dat enkel de donderdagavond mogelijk is en hoop ik dat er misschien iets meer avonden/dagen bij komen.
Katinka
2 maanden geleden
Toon reactie van salons...

Over

SoFeliz
Over de Vesten 5
3116AD Schiedam

Kan je lichaam wel een massage gebruiken? Kom dan op donderdag langs bij SoFeliz in Leef Schiedam. De massages variëren van een zachte ontspanningsmassage tot een stevigere sportmassage, volledig afgestemd op jouw lichaam. Eigenaresse Felicia geeft niet alleen massages, maar wilt jou ook graag informeren over sport, massage en gezondheid. Elk lichaam is anders en vertelt haar eigen verhaal. Je kunt Felicia jouw lichaam toevertrouwen, maar ook jouw verhaal. Daarnaast ontvang je tips over het voorkomen en tegengaan van klachten en tips ter bevordering van jouw gezondheid.

Handig om te weten: Felicia behandelt alleen vrouwen. In de salon kan niet gepind worden en verderop in de straat en om de hoek kun je gratis parkeren.

Maandag
Gesloten
Dinsdag
Gesloten
Woensdag
Gesloten
Donderdag
18:0022:00
Vrijdag
Gesloten
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Massagesalons in de buurt