SoFeliz

Over de Vesten 5, 3116AD Schiedam
4,9
8 reviews
Over de Vesten 5, 3116AD Schiedam

Alle behandelingen

Reviews

4,9
8 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling
Perfect!
Anoniem
5 maanden geleden
Geweldige ervaring! ontvangst met thee, luistert aandachtig en houdt rekening met probleem gebieden Felicia is rustig vriendelijk en neemt de tijd. Een aanrader en ik kom zeker terug.
Chari
7 maanden geleden
Mali
7 maanden geleden
Heerlijk ontspannen massage door Felicia gehad. Vriendelijk en open waarbij je op je gemak voelt. Prijs kwaliteit meer dan.goed. ambiance is wat minder teveel kantoorruimte maar ach belangrijkste is de behandeling en Felicia en die zijn beide top!' Nieuwe afspraak is al gepland😉
Chari
8 maanden geleden
Ineke
9 maanden geleden
Toon meer reviews...

Over

SoFeliz
Over de Vesten 5
3116AD Schiedam

Kan je lichaam wel een massage gebruiken? Kom dan op donderdag langs bij SoFeliz in Leef Schiedam. De massages variëren van een zachte ontspanningsmassage tot een stevigere sportmassage, volledig afgestemd op jouw lichaam. Eigenaresse Felicia geeft niet alleen massages, maar wilt jou ook graag informeren over sport, massage en gezondheid. Elk lichaam is anders en vertelt haar eigen verhaal. Je kunt Felicia jouw lichaam toevertrouwen, maar ook jouw verhaal. Daarnaast ontvang je tips over het voorkomen en tegengaan van klachten en tips ter bevordering van jouw gezondheid.

Handig om te weten: Felicia behandelt alleen vrouwen. In de salon kan niet gepind worden en verderop in de straat en om de hoek kun je gratis parkeren.

Maandag
Gesloten
Dinsdag
Gesloten
Woensdag
Gesloten
Donderdag
18:0022:00
Vrijdag
Gesloten
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Massagesalons in de buurt