Reviews

4,6
51 reviews
Ambiance
Personeel
Prijs-kwaliteit
Mike Bruijns
22 dagen geleden
Heerlijk ontspannende hoofd/schoudermassage vooraf, warme handdoek treatment voor mijn haar na het wassen en fijne muziek. Zelfs het droogfohnen van mijn haar werd op een ontspannen manier gedaan. Ik ging goed gekapt en super relaxed de deur weer uit. Is het geld meer dan waard.
Anoniem
3 maanden geleden
Hele fijne salon, ik kom vanuit Castricum hier naartoe. Fijne mensen en hevig echt een ontspannen moment, niet even vlug knippen. Ze geven ook (goede) eigen inbreng als je daar voor openstaat. Ik blijf hier heen gaan!
Tessa Peters
3 maanden geleden
De junior stylist heeft mijn haar geknipt als een pro. Dat ze daar wat meer tijd voor nam en een beetje hulp kreeg ervaarde ik alleen maar als een plus. Ook heel netjes dat er voor verven verschillende prijzen zijn, afhankelijk van je haarlengte. Gezellige sfeer, lekkere koffie en een zeer luxe behandeling voor een goede prijs.
Lianne van der Heiden
3 maanden geleden
Anoniem
6 maanden geleden
Toon meer reviews...

Over

Solo's hairstudio
Raamsingel 52
2012DV Haarlem

Solo’s Hairstudio zit in een historisch pand in het centrum van Haarlem. Het team geeft je graag een hele andere coupe. Ze zijn continu bezig met haar en op zoek naar nieuwe stijlen en technieken om jou goed te kunnen helpen. Het doel is om jou als vrouw zo te knippen dat je gezicht en uitstraling zo goed mogelijk uitkomen. Maar niet alleen de vrouw kan hier terecht. De man, vaak een vergeten onderdeel bij kappers, wordt bij Solo's Hairstudio ook in het zonnetje gezet en voorzien van een prachtige look voor zowel party, smart als casual gelegenheden.

Maandag
Gesloten
Dinsdag
09:0019:00
Woensdag
09:0018:00
Donderdag
09:0019:00
Vrijdag
09:0019:00
Zaterdag
09:0017:00
Zondag
Gesloten

Kappers in de buurt