Solutions | Van der Valk Hotel

Aalsterweg 322, 5644RL Eindhoven
4,8
5 reviews
Aalsterweg 322, 5644RL Eindhoven

Alle behandelingen

Alle
Nagels
Ontharen
Gezicht
Massage

Reviews

4,8
5 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling
Het is iedere keer weer genieten om hier een gezichtsbehandeling te krijgen. Ik loop helemaal ontspannen weer naar buiten en ben super tevreden over de deze schoonheidsspecialiste! Ze heeft ook veel verstand van de producten die ze verkoopt en weet precies welke ik moet hebben bij mijn huid.
Judith
4 maanden geleden
Inge
10 maanden geleden
Netjes, correct, professioneel. Ik ben heel tevreden over het resultaat!
Anoniem
4 jaar geleden
Hi! First of all after I received the confirmation email, the salon had no idea we were coming. She did not receive our request! No one was there. Thank God I didn't pay upfront! Next time going to contact another salon by another site. Szandra
Zsanett
4 jaar geleden
Ik heb hier mijn benen laten waxen...Helaas viel dit bezoek tegen. Ik moest in een stoel gaan zitten, waar geen schone handdoek op lag, ik zag er de haren van anderen nog op liggen. Mijn huid werd niet strak getrokken tijdens het harsen, en soms vlogen er hars spetters op mijn kleding en op de grond bij het eraf trekken. Later stond ik dus met mijn blote voeten in de hars spetters op de grond. De gastvrouw is wel heel aardig, maar kan met een klein beetje meer moeite volgens mij veel meer van haar boetiek maken. Hopelijk geven anderen een betere beoordeling als er dingen verandert zijn.
Anoniem
5 jaar geleden

Over

Solutions | Van der Valk Hotel
Aalsterweg 322
5644RL Eindhoven

Solutions is een onafhankelijk en gespecialiseerd beautycenter gevestigd in het van der Valk Hotel in Eindhoven. Hier kan je terecht voor ontspannende én resultaatgerichte behandelingen. De salon heeft een rustgevende en sfeervolle inrichting waar je helemaal kan relaxen. De professionele medewerkers staan voor je klaar met diverse schoonheidsbehandelingen. Verder bieden zij oplossingen voor problemen als couperose, acne, de ouder wordende huid, ongewenste haargroei en brengen ze permanente make-up aan. Er wordt gewerkt met de gerenommeerde merken BABOR en NuBo.

MaMaandag
09:0021:00
DiDinsdag
09:0018:00
WoWoensdag
09:0021:00
DoDonderdag
09:0021:00
VrVrijdag
09:0018:00
ZaZaterdag
Gesloten
ZoZondag
Gesloten

Schoonheidssalons in de buurt