Dorpstraat Vo Steenstraat 12-14, De Bilt

Alle behandelingen

Alle
Nagels
Massage

Ons werk

Reviews

4,8
47 reviews

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
Ik heb een heerlijke healing bij Roos gehad. Roos besteedt al haar aandacht aan je en weet je zo op je gemak te stellen dat het heel fijn voelt. Ze kan heel goed inspelen op jouw innerlijke behoeftes en ziet snel wat je precies nodig hebt die dag. Ze behandelt vol warmte en liefde en de behandeling voelde als een warm bad voor mij. Mijn energielevel schoot omhoog en mijn stressniveau zakte. Ook kwam ik tot bijzondere inzichten dankzij Roos over onbewuste blokkades en patronen. Dankjewel!!
Toon reactie salon...
Roos is een lieve vrolijke masseuse en weet wat ze doet. Ik voelde me daarna heel erg zien. Aanrader!
Toon reactie salon...
Roos is een pedicure die je warm ontvangt. Ze luistert goed naar eventuele problemen bij de klant. en speelt hier deskundig op in. Ik ben heel blij dat ik haar gevonden heb.
Toon reactie salon...
Toon meer reviews...

Ontmoet het team

Roos
4.9
27 reviews

Over

ProVoet Pedicure. Atlasmassage. Nek en schoudermassage. Voetreflexologie. Voetreflex-Soundhealing. Tenen lezen. De voetreflex en de pedicure kan je in bepaalde gevallen vergoed krijgen. Vraag het altijd even na aan je Zorgverzekeraar.

Behandelingen

Nagels
Massage
Fysiotherapie

Portfolio

Over

SoRosa
Dorpstraat Vo Steenstraat 12-14
De Bilt

SoRosa vind je in De Bilt. Bij deze salon kan je terecht voor verschillende behandelmethoden voor meer ontspanning op geestelijk, lichamelijk en energetisch vlak. Eigenaresse Roos helpt jou in een mum van tijd aan een ontspannen, nek, schouders en lichaam. Daarnaast kun je bij Roos ook terecht voor de nodige ontspanning door middel van een heerlijke (voetreflex)massage en voor een Atlasmassage.

Ook als je voeten wat extra verzorging kunnen gebruiken, ben je hier ook aan het juiste adres voor een complete pedicure.

Handig om te weten: de salon is aangesloten bij ProVoet en het KRP.

MaMaandag
08:0021:00
DiDinsdag
08:0021:00
WoWoensdag
08:0018:00
DoDonderdag
08:0021:00
VrVrijdag
08:0021:00
ZaZaterdag
08:0017:00
ZoZondag
Gesloten

Massagesalons in de buurt