Spa Agua Viva - Centrum

2,3
7 reviews
Beursstraat 39, Amsterdam, 1012JV. Onderdeel van Spa agua viva.
Morgen open: 10:00 - 18:00

Ons werk

Reviews

2,3
7 reviews

Reviews filteren

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
Nee, niet doen
Wat een verschrikkelijk slechte ervaring! Toen ik binnenkwam wist Victoria niet dat ik een reservering bij haar had. Ze was de hele tijd zeer onvriendelijk.Ze heeft geen ervaring of verstand van wat zij doet. Ze heeft de helft van mijn wenkbrauw weggehaald! Afgrijselijk. Communiceren ging moeilijk. Ze praat bijna geen Nederlands maar noemde me wel een leugenaar toen ik duidelijk maakte dat ze de behandeling verkeerd uitvoerde. Ik heb vaker behandelingen gehad dus ik weet hoe het wel hoort.
It was unacceptable I told them that I was allergic to wax and the woman didn't want to use the tweezer to do my eyebrows so she refused to my eyebrows. I ask to get a refund and it takes a long time until she finally refund me. Fortunately downstairs there is another salon and one of the woman took care of me.
Ik deed manicur pedicur massage prima. erg blij
Ik heb een manicure + pedicure behandeling gehad en het was super goed! Er werd tijd genomen voor de behandelingen en het was hygiënisch. Ik kom er zeker weten terug!!
Toon meer reviews...

Ontmoet het team

Victoria
Schoonheids specialiste

Over

Met heel veel passie ben ik afgelopen 20 jaar in de beauty branche begonnen, Het helpen van de klant en resultaat gericht bezig zijn geeft mij voldoening, graag ontvang ik u voor een fijn en gezellig beauty arrangement.

Behandelingen

Haar
Nagels
Gezicht
Ontharen

Portfolio

V
Vanessa

Behandelingen

Haar
Nagels
Gezicht
Ontharen
P
Patricia

Behandelingen

Haar
Nagels
Gezicht
Ontharen

Over

Spa Agua Viva - Centrum
Beursstraat 39
1012JV Amsterdam

Schoonheidssalon Spa Agua Viva Centrum vind je in de gezellige binnenstad van Amsterdam. Je kan hier terecht voor haarbehandelingen, zoals knippen en kleuren, maar ook voor waxen, manicures en pedicures.

Eigenaresse Victoria staat samen met haar team klaar om jou goed in de watten te leggen. Het is een fijne plek om tot rust te komen en te ontspannen tijdens een behandeling naar keuze. Je kan van Victoria een warm welkom verwachten. De salon is makkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer.

Goed om te weten: je kan in de salon alleen contant betalen.

MaMaandag
10:0018:00
DiDinsdag
10:0018:00
WoWoensdag
10:0018:00
DoDonderdag
10:0018:00
VrVrijdag
10:0018:00
ZaZaterdag
10:0018:00
ZoZondag
Gesloten

Schoonheidssalons in de buurt