Spa Domburg

Domburgseweg 1 A, 4357BA Domburg
4,2
21 reviews
Domburgseweg 1 A, 4357BA Domburg

Reviews

4,2
21 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling
Ik had van de rasul meer verwacht dat het een natuurlijke modder zou zijn en niet een chemisch goedje uit een fles in een bakje uitgeschonken. Tevens vind ik het erg dpijtig dat er twee dingen defect waren in het complex en dat je daar geen gebruik vsn kon maken. De stormdouche was defect en bleef uren waterverspillend water laten wegstromen. De ijsmachine/koelruimte was ook defect. Jammer dat je het zwembad met badkleding moet betreden samen met de overige hotelgasten.
Anoniem
één maand geleden
Alles heel schoon
Louis
3 maanden geleden
jacqueline
3 maanden geleden
Heel vriendelijke ontvangst, zeer nette en schone sauna, handdoeken/badjas/slippers inbegrepen, lekker eten
Louis
3 maanden geleden
Het was n echte verrassing. Het is n kleine maar uiterst verzorgde, mooie en gezellige sauna. Met heerlijke rustbedden . Ook het eten was heel erg goed. Het enige verstorende element was dat het laatste halfuur constant t brandalarm afging. Overmacht maar wel jammer. Maar ik ga ervan uit dat dit eenmalig was. Deze sauna is echt n aanrader !
Jeannette
4 maanden geleden
Toon meer reviews...

Over

Spa Domburg
Domburgseweg 1 A
4357BA Domburg

In het prachtige Domburgse Badhotel vind je SPA Domburg, een plek waar je heerlijk tot rust komt in een sauna, zwembad, rustruimte of solarium en kunt genieten van allerlei exclusieve behandelingen. Met een douchewand van mosselen en oester voetenbaden is deze spa geheel Zeeuws ingericht. Bij deze ruime, maar kleinschalige spa staat persoonlijke aandacht voorop. SPA Domburg staat ook voor puur en natuur en daarom is ervoor gekozen om uitsluitend met natuurlijke producten van Thalgo en Oolaboo te werken.

Maandag
10:0022:00
Dinsdag
10:0022:00
Woensdag
10:0022:00
Donderdag
10:0022:00
Vrijdag
10:0022:00
Zaterdag
10:0022:00
Zondag
10:0022:00

Massagesalons in de buurt