Spanish Rose

4,8
276 reviews
Nolensstraat 15-3, Amsterdam
Vandaag open: 10:00 - 20:30

Alle behandelingen

Alle
Massage
Lichaam

Reviews

4,8
276 reviews

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
Een top vrouw. Heerlijke kamer en super lekkere massage olie! Aanrader!
Toon reactie salon...
Great massage, highly recommended!
Toon reactie salon...
Deze zwangerschap heb ik heel vaak een massage nodig soms tot wel 2x per maand omdat ik erg vast zit. Linda vraagt bij binnenkomst altijd waar ik het meest last hebt en bied wat te drinken aan ( super attent). Daarna gaat ze te werk en vraagt ze of ik me al wat beter voel wat ik erg waardeer. De omgeving is erg schoon en rustgevend… ook heeft ze een warmtelamp waardoor je tijdens de massage lekker warm bent. M’n zwangerschap zit er bijna op maar ik ga zeker nog langs na mijn zwangerschap.
Toon reactie salon...
Linda is een hele deskundige masseuse. Zij heeft een hele goede feeling voor wat je nodig hebt en kan de massage ook daarop afstemmen. Als zij probleemzones tegenkomt tijdens het masseren benoemt zij dat (bv vocht of knopen) en voert daarbij de passende behandeling uit. Zij luistert aandachtig naar je, ontvangt je heel gastvrij en is vooral heel aangenaam en vriendelijk. Ik ben hier al meerdere keren gekomen en verwacht dat de komende tijd ook te doen. Zeker een aanrader!
Toon reactie salon...
It is always a great experience to visit Spanish Rose, I am a client for many years now and can't think about changing to any other clinic.
Toon reactie salon...
Toon meer reviews...

Ontmoet het team

Linda
4.9
194 reviews

Behandelingen

Massage
Lichaam
Therapie en Mindfulness

Portfolio

Wat onze klanten zeggen over Linda

Vakkundig11
Vriendelijk8
Professioneel7
Gastvrij7

Over

Spanish Rose
Nolensstraat 15-3
Amsterdam

Praktijk Spanish Rose in Geuzenveld is er voor jouw ontspannende en energetische massages. Linda masseert al jarenlang met veel toewijding en dat merk je aan het resultaat. Bij binnenkomst word je meteen overvallen door de relaxte sfeer en dit relaxmoment weet Linda met haar expertise nog lang voor je vast te houden. Na een kopje koffie of thee kan je behandeling beginnen. Uniek aan de salon is dat je je eigen combi-behandeling kunt samenstellen. Zo kun je bijvoorbeeld Reiki combineren met een hot stone massage en krijg je precies datgene waar jij op dat moment zin in hebt. Linda is vaardig in verschillende westerse en oosterse massagetechnieken en ze zorgt er met een Chinese hoofd-, nek- en schoudermassage voor dat je je even op een exotische bestemming waant.

Let op: in de salon kan niet worden gepind.

MaMaandag
10:0020:30
DiDinsdag
10:0020:30
WoWoensdag
Gesloten
DoDonderdag
10:0014:00
VrVrijdag
10:0020:30
ZaZaterdag
10:0018:00
ZoZondag
10:0014:00
Salonawards
Top Rated 2020

Massagesalons in de buurt