Spanish Rose

Nolensstraat 15-3, Amsterdam
4,8
33 reviews
Nolensstraat 15-3, Amsterdam

Alle behandelingen

Reviews

4,8
33 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling
super!
Anoniem
één dag geleden
Top ervaring. Lieve spontane vrouw.
Anoniem
7 dagen geleden
Toon reactie salon...
Linda is een enorm bekwame masseuse, ze neemt de tijd om je op je gemak te stellen en om op voorhand je eventuele klachten en specifieke pijnlijke punten goed door te nemen. Hierop stelt ze een (combi) behandeling op af, speciaal voor jou!
Justin
18 dagen geleden
Toon reactie salon...
Linda is an expert at her art. I felt rejuvenated after the massage. She addressed the specific pain areas in muscles. Overall a Very Good experience. Will recommend to Everyone!
Devashish
21 dagen geleden
Toon reactie salon...
De masseur vraagt goed door naar je klachten en hoe je je voelt zodat ze daarop kan focussen, erg fijn! Tevens een goede ontvangst.
Anoniem
22 dagen geleden
Toon reactie salon...
Toon meer reviews...

Over

Spanish Rose
Nolensstraat 15-3
Amsterdam

Praktijk Spanish Rose in Geuzenveld is er voor jouw ontspannende en energetische massages. Linda masseert al jarenlang met veel toewijding en dat merk je aan het resultaat. Bij binnenkomst word je meteen overvallen door de relaxte sfeer en dit relaxmoment weet Linda met haar expertise nog lang voor je vast te houden. Na een kopje koffie of thee kan je behandeling beginnen. Uniek aan de salon is dat je je eigen combi-behandeling kunt samenstellen. Zo kun je bijvoorbeeld Reiki combineren met een hot stone massage en krijg je precies datgene waar jij op dat moment zin in hebt. Linda is vaardig in verschillende westerse en oosterse massagetechnieken en ze zorgt er met een Chinese hoofd-, nek- en schoudermassage voor dat je je even op een exotische bestemming waant. Handig om te weten is dat er douchevoorzieningen en parkeergelegenheden zijn.

Let op: in de salon kan niet worden gepind.

Maandag
10:0020:30
Dinsdag
10:0020:30
Woensdag
Gesloten
Donderdag
10:0014:00
Vrijdag
10:0020:30
Zaterdag
10:0020:30
Zondag
10:0014:00

Massagesalons in de buurt