Reviews

4,3
15 reviews
Ambiance
Personeel
Prijs-kwaliteit
Kom nu regelmatig. Ene keer voor mijn kuiten, andere keer rug/schouders. Omdat ik dit wil volhouden, heb ik mijzelf een abonnement gegeven. Daardoor krijg ik (nog) 2 behandelingen extra. Dit extraatje waardeer ik, als klant, heel erg. Zeer tevreden over de behandelingen en masseuse
Marja Remmers
2 maanden geleden
Goede intake en service, heel professioneel! Top ervaring, ga zeker weer een keer terug.
Anoniem
4 maanden geleden
Anoniem
5 maanden geleden
***** Helemaal goed! ***** Na een zorgvuldige intake zijn mijn klachten zijn op een professionele manier aangepakt en verholpen.
5 maanden geleden
Klant voor mij liep iets uit, maar gelukkig houdt masseuse daar rekening mee in het schema. Je krijgt dus waar voor je geld/tijd. Vriendelijk, luistert naar je klachten en geeft advies. Behandeling prettig.
Anoniem
7 maanden geleden
Toon meer reviews...

Over

Sportmassage Trapezius de Bruin
Hobbemakade 7
1071XK Amsterdam

Bij een sportmassage worden een complex van handgrepen toegepast op een (ontbloot) ontspannen lichaamsdeel. Met deze handgrepen worden de spieren opgewarmd en leeg gedrukt. Afvalstoffen worden zo uit de spieren gemasseerd en de stofwisseling bevorderd. Doel hiervan is om de conditie te verbeteren en/of eventuele nadelige gevolgen van het sporten weg te nemen. Sportmassage Trapezius de Bruin aan de Hobbemakade gaat uit van de gezondheid van jou als sporter of niet-sporter. Dus of je nu stress hebt, spanning vasthoudt of een topprestatie moet leveren, Melissa helpt jouw lichaam.

Maandag
Gesloten
Dinsdag
Gesloten
Woensdag
Gesloten
Donderdag
10:0020:00
Vrijdag
Gesloten
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Massagesalons in de buurt