Reviews

4,4
19 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit
Ontvangst prettig. Massage naar tevredenheid.
Wil
10 dagen geleden
Melissa werkt en masseert professioneel. Voelde mijn spierspanning goed aan. Masseert met aandacht. Het was een aangename massage ervaring. En zo hoort het ook te zijn! Echt een aanrader voor iedereen met vastzittende spieren of voor een moment van ontspanning. Prettig en senang.
Pierre
één maand geleden
Zorgvuldig en professioneel
Ramona
2 maanden geleden
Last van rug na zware inspanning. Gevraagd om lage rugmassage. Was goed, spieren weer losser. Volgende keer een ontspanningsrug/nekmassage. Masseuse relaxed/duidelijk/vriendelijk.
Klant
3 maanden geleden
Kom nu regelmatig. Ene keer voor mijn kuiten, andere keer rug/schouders. Omdat ik dit wil volhouden, heb ik mijzelf een abonnement gegeven. Daardoor krijg ik (nog) 2 behandelingen extra. Dit extraatje waardeer ik, als klant, heel erg. Zeer tevreden over de behandelingen en masseuse
Marja
6 maanden geleden
Toon meer reviews...

Over

Sportmassage Trapezius de Bruin
Hobbemakade 7
1071XK Amsterdam

Bij een sportmassage worden een complex van handgrepen toegepast op een (ontbloot) ontspannen lichaamsdeel. Met deze handgrepen worden de spieren opgewarmd en leeg gedrukt. Afvalstoffen worden zo uit de spieren gemasseerd en de stofwisseling bevorderd. Doel hiervan is om de conditie te verbeteren en/of eventuele nadelige gevolgen van het sporten weg te nemen. Sportmassage Trapezius de Bruin aan de Hobbemakade gaat uit van de gezondheid van jou als sporter of niet-sporter. Dus of je nu stress hebt, spanning vasthoudt of een topprestatie moet leveren, Melissa helpt jouw lichaam.

Maandag
16:3020:00
Dinsdag
Gesloten
Woensdag
Gesloten
Donderdag
10:0020:00
Vrijdag
Gesloten
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Massagesalons in de buurt