Reviews

4,4
9 reviews
Ambiance
Personeel
Prijs-kwaliteit
Anoniem
2 maanden geleden
Uitermate vriendelijke ontvangst bij stabilityforyou. Een rustgevende ambiance maakt dat je je direct thuis voelt. Na een korte uitleg neem je plaats op de massage tafel. En als bij toverslag geef je jezelf over en geniet je van een kundige massage. Kon je de tijd maar stil zetten want het is voorbij voor je het door hebt. Dank voor de heerlijke therapeutische massage.
Marco Krommert
3 maanden geleden
Prettige behandelruimte, ontspannen massage doordat Marleen je snel op je gemak stelt.
Anoniem
5 maanden geleden
Supervriendelijk, fijne plek, prettige sfeer waar je je meteen op je gemak voelt! En heel attent nog een kerstpresentje mee na afloop! Ga hier zeker terugkomen voor een nieuwe massage of een van de groepsleden die ook worden aangeboden!
Jacqueline De Vries
5 maanden geleden
V. Francken
6 maanden geleden
Toon meer reviews...

Over

StabilityForYou
Kanaalstraat 114 -116
3531CN Utrecht

Of je nu op zoek bent naar een ontspannen massage of juist liever je klachten wilt laten behandelen, bij StabilityForYou ben je in goede handen. De massages in deze salon worden namelijk uitgevoerd door een ervaren fysiotherapeut. Voor wie echt iets bijzonders wilt, is er de innovatieve massagestijl Dansage waarin massage, muziek en beweging samensmelten. Bovendien is erg bijzonder aan deze salon dat alle massages op gevoel en intuïtie worden gegeven. Volgens eigenaresse Marleen is iedere klant immers verschillend.

Maandag
14:0017:50
Dinsdag
Gesloten
Woensdag
10:1513:00
Donderdag
09:0019:00
Vrijdag
Gesloten
Zaterdag
11:4513:00
Zondag
Gesloten

Massagesalons in de buurt