StabilityForYou

Kanaalstraat 254, 3531CS Utrecht
4,8
54 reviews
Kanaalstraat 254, 3531CS Utrecht

Alle behandelingen

Meet the team

Ana
Massage Therapeut
5.0
18 reviews

About

Bij StabilityForYou verzorg ik sportmassages, therapeutische ontspanningsmassages, bindweefselmassasge en binnenkort manuele lymfe drainage.

Bob
Massagetherapeut

About

Bob is een duizendpoot die zich thuisvoelt op vele takken van werk. Wanneer hij binnen dit werk zich bezig kan houden met de mens, creativiteit en een aandeel voor het maken van een mooie wereld zie hem op z'n gelukkigst. Dit heeft zich gemanifesteerd in zijn opleidingen en werkervaring binnen sport & bewegen, recreatie, het (medisch) fitvak, massagetherapie, fotografie en ondernemerschap. In zijn persoonlijkheid vindt je de combinatie van een empathische vrije wereldreiziger met een open mind, de energie van een jonge hond die geniet van de speelsheid in het leven en zich tegelijkertijd gefocust kan vastbijten in alles waar zijn hart ligt.

Rieneke

About

Holistisch coach, trainer, energetische behandelingen, retraites. Vanuit de visie dat lichaam, geest en ziel verbonden zijn en je de oorzaak aan moet pakken i.p.v. het symptoom werkt Rieneke in haar coaching en behandelingen samen met jou aan wat je tegenhoudt om volledig in je kracht te staan. Dit, zodat je de regie over je eigen leven terugneemt en weer vitaal en blij door het leven kunt. Ze straalt rust en veiligheid uit en haar manier van werken is intuïtief, met beide benen op de grond, speels en met humor

Marleen
5.0
5 reviews

About

In januari 2012 is Marleen gestart met de onderneming StabilityForYou met als doel gezondheid, stabiliteit en bewustwording bij elkaar te brengen. Vanaf september 2019 gaat StabilityForYou verder onder de naam BASE for STABILITY. Het menselijk lichaam zit gecompliceerd in elkaar, maar stiekem toch ook erg logisch. Met haar achtergrond als fysiotherapeut is zij erg geïnteresseerd in en geboeid door het menselijk lichaam en hoe deze ervaren wordt. Bewustwording van je eigen lichaam en daar de stabiliteit en balans vinden, is voor haar dan ook erg belangrijk. Deze bewustwording is goed terug te zien in haar behandelingen, trainingen, massages en lessen.

Over

StabilityForYou
Kanaalstraat 254
3531CS Utrecht

Of je nu op zoek bent naar een ontspannen massage of juist liever je klachten wilt laten behandelen, bij StabilityForYou in de Kanaalstraat in Utrecht ben je in goede handen. De ontspannende massages in deze salon worden namelijk uitgevoerd door een ervaren fysiotherapeut. Bovendien is erg bijzonder aan deze salon dat alle massages op gevoel en intuïtie worden gegeven. Volgens eigenaresse Marleen is iedere klant immers verschillend.

MaMaandag
11:3022:00
DiDinsdag
13:3018:00
WoWoensdag
09:0019:30
DoDonderdag
09:0019:00
VrVrijdag
Gesloten
ZaZaterdag
11:4520:00
ZoZondag
Gesloten

Massagesalons in de buurt