Strips Wax Industry - Van der Helstplein

4,4
59 reviews
Van der Helstplein 4-HS, Amsterdam - Onderdeel van Strips Wax Industry
Morgen open: 09:15 - 20:00

Alle behandelingen

Alle
Ontharen
Gezicht

Reviews

4,4
59 reviews

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
Demi is jong maar ontzettend proffesioneel en vooral heel klantvriendelijk. Daarbij zijn me wenkbrauwen perfect gedaan (precies hoe ik het wil en aan heb gegeven). Ben je nog niet bekend dat raad ik Demi ten zeerste aan!!
Jada is een vriendelijke jongedame. Ze heeft mij zelf geadviseerd welke type wax ik het beste kon nemen, want degene die ik zelf had gekozen was niet nodig.
The treatment was not done perfectly, especially in the back, many hair were left I noticed at home. Also I didn't find the employee very client-focused, reminding me several times that I came 3 minutes late, when I explained I had been delayed by my baby. Usually I am very satisfied in this place, but not this time. The other girls is much better.
Straight to the point, Francesca was friendly and skilled
De dame in kwestie was zeer onbeschoft, deed alles veel te snel en heeft de haartjes afgebroken, waardoor het voelt alsof ik geschoren heb. Had mn haren 3 weken niet aangeraakt en dan krijg ik én een slechte ervaring zowel qua behandeling als gesprek. Denigrerend en heel onbeschoft werd er tegen mij gepraat en dat is heel jammer. Was ze professioneel en beleefd geweest, was ik zeker terug gekomen. Maar respectloos behandeld worden, ben ik heel allergisch voor,omdat ik altij respectvol ben
Toon meer reviews...

Ontmoet het team

Linda

Behandelingen

Gezicht
Ontharen
Audrey

Behandelingen

Gezicht
Ontharen
Francesca
4.5
8 reviews

Behandelingen

Ontharen
Fabienne

Behandelingen

Gezicht
Ontharen
Demi
4.7
17 reviews

Behandelingen

Gezicht
Ontharen
Jada

Behandelingen

Gezicht
Ontharen
Chaima

Behandelingen

Gezicht
Ontharen

Over

Strips Wax Industry - Van der Helstplein
Van der Helstplein 4-HS
Amsterdam

Aan het Van der Helstplein - in De Pijp te Amsterdam - vind je ontharingssalon Strips Wax Industry. Vrouwen en mannen zijn hier aan het juiste adres voor diverse waxbehandelingen, eventueel met filmwax.

De ervaren professionals zorgen ervoor dat de waxbehandelingen hygiënisch, snel en zo pijnloos mogelijk worden uitgevoerd. Kwaliteit staat centraal in deze salon. Ze zijn gespecialiseerd in de Brazilian. Waxen is een tijdelijke ontharingstechniek waarbij er wax op de gewenste zone wordt aangebracht en vervolgens tegen de haargroei wordt afgetrokken. Het grote voordeel van waxen is dat de haartjes met de haarwortels en al worden verwijderd daardoor de haartjes 3 tot 6 weken kunnen wegblijven.

MaMaandag
10:0020:00
DiDinsdag
09:1520:00
WoWoensdag
09:0021:00
DoDonderdag
10:0020:00
VrVrijdag
10:0020:00
ZaZaterdag
09:0018:00
ZoZondag
11:0017:00
Producten gebruikt in deze salon
Babor

Ontharingssalons in de buurt