Studio Puur

Oosthaven 2, 2801PB Gouda
5,0
11 reviews
Oosthaven 2, 2801PB Gouda

Alle behandelingen

Reviews

5,0
11 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
Roos is professioneel, vriendelijk en een goede masseur. Zij denkt mee welke behandeling het meest passend voor je is en zorgt ervoor dat je je kan ontspannen.
Toon reactie salon...
De salon bevindt zich in het hartje van historisch Gouda en is een must om te bezoeken! Mooie salon en een heerlijke treatment. Roos is kundig en weet wat ze doet. De massage was met zorg en precies de goede balans tussen zacht en krachtig. Ik heb een zalige behandeling gehad en kan het zeker aanraden.
Toon reactie salon...
Dit was niet mijn 1e massage bij Studio Puur. Je merkt ook dat Roos er alles aan doet om het steeds professioneler te maken maar wel op een vriendelijke attente manier. Verder maakt ze zelf veel producten op basis van natuurlijke ingrediënten. Kortom zeker een aanrader voor iedereen die niet als een nummertje behandeld wil worden maar persoonlijke aandacht zoekt. Dus voor mij 5 sterren minimaal. ps de volgende afspraak is al gemaakt.
Toon reactie salon...
Een hele goeie ervaring bij Roos gehad! Ze was ontzettend vriendelijk en gastvrij. De massage was zeer goed, heerlijk ontspannend geweest en professioneel. Een fijne muziek op de achtergrond hielp ook goed. De massage olie rook erg lekker! Ik kom hier zeker graag meerdere keren terug. Bedankt Roos!
Toon reactie salon...
Toon meer reviews...

Ontmoet het team

Roos
5.0
8 reviews

Behandelingen

Massage

Over

Studio Puur
Oosthaven 2
2801PB Gouda

Aan de Oosthaven in Gouda vind je massagesalon Studio Puur. Je bent hier aan het juiste adres voor onder andere een ontspanningsmassage en hot stone massage.

Roos is een ervaren masseuse met veel passie voor het vak. Professionaliteit en service staan hier centraal en er wordt hier gewerkt met natuurlijke en biologische producten. Er hangt een ontspannen en huiselijke sfeer in de salon waardoor je je snel op je gemak voelt. Roos neemt alle tijd om jou van een professionele massage te voorzien zodat je helemaal ontspannen de salon verlaat. Je kunt hier ook terecht voor een stoelmassage of een nek-, rug- en schoudermassage.

MaMaandag
10:0018:00
DiDinsdag
10:0018:00
WoWoensdag
10:0018:00
DoDonderdag
10:0020:00
VrVrijdag
10:0020:00
ZaZaterdag
10:0017:00
ZoZondag
Gesloten

Massagesalons in de buurt