Studio Z

Admiraal de Ruijterweg 80, 1056GN Amsterdam
4,5
147 reviews
Admiraal de Ruijterweg 80, 1056GN Amsterdam
Dalurenkorting

Alle behandelingen

Alle
Haar
Lichaam

Reviews

4,5
147 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling
Ik werd heel vriendelijk ontvangen met een kop koffie en ik mocht ook meteen knippen op de afgesproken tijd echt een fijne kapper ook ik kom zeker terug Mvg
Adam
16 uur geleden
Heel fijne kapper!! Ik ben een enorme kapper-hopper (ik was nooit echt tevreden: geen mooi kapsel, te duur, nauwelijks verschil), maar bij deze blijf ik. De kapsalon zelf is vrij basic, maar meer dan een koffie, een boekje en het aangename en rustige gezelschap van de kapper heb ik eigenlijk niet nodig.
Stefanie
2 dagen geleden
Everything was decent, the only con was that I had the appointment at 3.30pm and I had to wait until 4.00pm to get my hair cut.
Anoniem
3 dagen geleden
Fijn vond ik dat het heel schoon was en de massagemat bij het haren wassen, was ook een fijne verassing. Wel duurde het wat langer dan van tevoren stond aangegeven, omdat er iemand tussendoor ging, terwijl mijn haarmasker aan het intrekken was, dat vond ik minder fijn. Verder aardig personeel en...supergoed geknipt en geföhnd!!
Fiona
8 dagen geleden
Het was gewoon top kapper weet hoe hij knipt en een nette zaak en ook goed schoon dus mij zie je wel terug Gr
Kais
9 dagen geleden
Toon meer reviews...

Over

Studio Z
Admiraal de Ruijterweg 80
1056GN Amsterdam

In Amsterdam West staat er vakkundig personeel voor je klaar bij Studio Z. Het team van gediplomeerde haarstylisten knippen, wassen, stylen en verven je haar terwijl ze ondertussen altijd rekening houden met je persoonlijke wensen en je haartype. Na je behandeling geven ze je graag een ontspannende hoofdmassage en mocht je gelijk een kleurtje willen in je gezicht, ze hebben gezichtsbruiners. Als je in de kapsalon aanwezig bent kan je gebruik maken van de Enterworld Internetzuil en de massagestoel. Ze werken met producten van Fudge, Ref en Keune.

Maandag
10:0018:00
Dinsdag
10:0018:00
Woensdag
10:0018:00
Donderdag
10:0018:00
Vrijdag
10:0018:00
Zaterdag
10:0018:00
Zondag
Gesloten

Kappers in de buurt