StudioMooizo

Helpad 18, 5688BV Oirschot
4,8
6 reviews
Helpad 18, 5688BV Oirschot

Alle behandelingen

Reviews

4,8
6 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling
Heerlijk relaxte behandeling gehad!
Simone
één jaar geleden
Ik heb nooit eerder zo een mooie set gehad! Het was erg gezellig en het resultaat is super!
Monique
2 jaar geleden
Ik laat al een tijdje mijn wimperextensions zetten door Thessa, ze blijven super lang zitten en ik krijg veel complimenten! Nu heb ik er ook mijn nagels in de gellak laten zetten. Altijd gezellig kletsen, ze neemt echt de tijd voor je en levert een goede kwaliteit. Fijn adres!
Simone
2 jaar geleden
In de fijne salon van Thessa heb ik een reikibehandeling gekregen. Een heerlijke ervaring. Haar handen verwarmden mij en brachten rust. Het voelde weldadig! Haar salon is fris, smaakvol en rustgevend. Als herboren fietste ik naar huis. Sterk aanbevolen!! Dank je wel Thessa.
Victoria
2 jaar geleden
Thessa heeft alle tijd voor me genomen. We hebben samen gekeken welke lengte wimpers het beste bij me zou passen en het resultaat mag er zijn!! Heerlijk om recht uit bed niet meer ellenlang op de badkamer in de weer te moeten met mascara. Ik ben verslaafd!
Eveline
2 jaar geleden
Toon meer reviews...

Over

StudioMooizo
Helpad 18
5688BV Oirschot

Omdat ieder mens een innerlijk en uiterlijke schoonheid bezit, heeft eigenaresse Thessa een combinatie van beide gemaakt in haar salon StudioMooizo. Thessa is wimperstyliste en geeft daarnaast ook reikibehandelingen. Tijdens de extension-behandeling brengt ze anti-rimpelpads met een liftend effect bij je aan. Op deze manier krijgen je ogen een complete verwenbehandeling terwijl de wimperextensions worden aangebracht. Als alle wimperextensions zijn aangebracht, krijg je nog een verkoelende nanomist-nabehandeling voor de oogleden. Je treatment wordt ten slotte afgesloten met een ooggel. Zo is een bezoek aan StudioMooizo dus echt een cadeautje voor jezelf.

MaMaandag
09:0017:00
DiDinsdag
09:0017:00
WoWoensdag
09:0017:00
DoDonderdag
09:0017:00
VrVrijdag
Gesloten
ZaZaterdag
Gesloten
ZoZondag
Gesloten

Schoonheidssalons in de buurt