Sugared

5,0
96 reviews
Korte Koediefstraat 3A, Den Haag, 2511CE
Open Vandaag: 09:30 - 19:00

Populaire behandelingen

Alle behandelingen

Reviews

5,0
96 reviews

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
Veel minder pijnlijk dan normale waxen hele goeie ervaring goeie service en uitleg top vrouw echt een aanrader om je hier te laten waxen
Behandeling bijna pijnloos, resultaat erg goed en Astrid geeft jou een gerustellend ( indien nodig) gevoel! Ik kom er graag!
I had my first-ever sugaring appointment a few days ago, having only waxed in the past. Astrid is lovely person and very welcoming, also taking the time to explain everything she was doing. My skin is sensitive and I was really surprised at how much less painful sugaring is compared to waxing. And a few days after my appointment, I’m so pleased to have had no irritation at all. I’ll definitely be back to see Astrid soon!
Amazing service. Very kind and professional staff. Will be my place always
Vriendelijk en fijne uitleg over behandeling. Minder pijnlijk dan harsen en ga zeker terug.
Toon meer reviews...

Over

Sugared
Korte Koediefstraat 3A
2511CE Den Haag

Sugared is een professionele salon met een prettige sfeer. Wij vinden het heel belangrijk dat klanten zich volkomen op hun gemak voelen tijdens een behandeling. Bij Sugared kan iedereen terecht. Wij ontharen het hele lichaam bij vrouwen én mannen. We nemen de tijd en vinden niets raar. Je bent bij ons in vertrouwde handen.

Het team: Eigenaar Astrid van Vliet is sinds 2017 'sugarista'. Sugaring is voor haar meer dan alleen maar ontharen, zij wil haar klanten mooi en blij maken! Persoonlijk contact vindt ze belangrijk, omdat iedereen aandacht verdient.

Gespecialiseerd in: Sugaring is een natuurlijke, veilige methode om te ontharen en geschikt voor alle huidtypes.

Merken en producten: Sugared gebruikt 100% natuurlijke producten. Zowel de suikerpasta als de verzorgingsproducten zijn met zorg uitgekozen.

Dichtstbijzijnd openbaar vervoer: De salon is gevestigd in het centrum van Den Haag. Tram, bus en trein zijn allemaal op maximaal 10 minuten loopafstand.

Extra's: Nieuwe klanten krijgen bij Sugared een gratis touch up na de eerste afspraak. Daarnaast geldt er een aantrekkelijke studentenkorting op de prijzen!

MaMaandag
14:0018:00
DiDinsdag
09:0018:00
WoWoensdag
09:3020:00
DoDonderdag
09:3019:30
VrVrijdag
09:3019:00
ZaZaterdag
10:3017:00
ZoZondag
Gesloten

veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen over Sugared

Sugared is geopend maandag van 14:00 tot 18:00, dinsdag van 09:00 tot 18:00, woensdag van 09:30 tot 20:00, donderdag van 09:30 tot 19:30, vrijdag van 09:30 tot 19:00 en zaterdag van 10:30 tot 17:00. De salon is gesloten zondag.
Ja, je kunt jouw boeking altijd annuleren. Lees de voorwaarden die van toepassing zijn op jouw boeking om te zien of jouw afspraak terugbetaalbaar is of niet. De annuleringsvoorwaarden zijn te vinden in de e-mail met de orderbevestiging, op het afspraken overzicht in de app en in jouw Treatwell-account.
De populairste behandelingen bij Sugared zijn: Sugaring - Brazilian, Sugaring en Vrouwen sugaring - Armen & oksels
De populairste behandeling, Sugaring - Brazilian, heeft een gemiddelde prijs van € 44,40.
Bij Sugared kun je zowel ter plaatse als vooraf op de marktplaats betalen.
Salonawards
Top Rated 2023

Ontharingssalons in de buurt