Reviews

4,0
5 reviews
Ambiance
Personeel
Prijs-kwaliteit
Keurige salon, goede service maar ik had zelf van de tint gehoopt en gedacht dat je iets meer zou zien. Ik zou het liefst gelijk weer willen om te hopen dat het toch nog een paar tinten lichter wordt. Ik mis wel een lijstje wat je wel en niet de eerste dag mag eten.
Ilja Wilvers
3 maanden geleden
Aardige mensen, tevreden met het resultaat
Petra Cornelius
4 maanden geleden
Anoniem
5 maanden geleden
Helaas heeft het tanden witten bij mij geen resultaat opgeleverd. Ben erg vriendelijk en goed geholpen maar effect is nihil. Jammer.
Wilma van der Plas
5 maanden geleden
Ik was hier voor de eerste keer, maar gastvrij ontvangen en de behandeling Perfect smile was uitstekend.
Gerda van Marle
5 maanden geleden

Over

Sunday's Smileffect - Hoorn
Stationsweg 8-9
1621HZ Hoorn

Lachen is gezond, maar durf jij breeduit te lachen? Nee? Dan ben je niet alleen! Naarmate we ouder worden, treden er verkleuringen op aan ons gebit. Dit gebeurt onder invloed van voeding, rode wijn, koffie, thee, kruiden, maar ook roken leidt tot verkleuring. Sunday's op de Stationsweg in Hoorn biedt de soft dental brightening behandeling van smileffect® aan, voor een natural white smile in 30 minuten. Wat je moet doen? Relaxed achterover zitten in een comfy chair, terwijl een zachte brightening gel in combinatie met LED-licht het werk doet. Een veilige, snelle en comfortabele behandeling voor een natuurlijk wit effect. Let op: tanden witten is mogelijk vanaf 18 jaar.

Maandag
11:0017:00
Dinsdag
11:0017:00
Woensdag
Gesloten
Donderdag
11:0017:00
Vrijdag
Gesloten
Zaterdag
12:0016:00
Zondag
Gesloten

Gezichtssalons in de buurt