Reviews

3,8
9 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit
Ik had er iets meer van verwacht. De eerste 12 uur na behandeling mag je niets eten waar kleurstoffen inzitten. Dit had ik graag wat eerder geweten. Ook dat het maar ongeveer 3 maanden werkt vond ik jammer om te horen.
.
één maand geleden
Jauke
2 maanden geleden
Vriendelijk personeel, als enige opmerking vond ik de plaats van de stoel erg in het zicht, zou meer privé willen Prima behandeling
Winnie
2 maanden geleden
Er was wat verwarring onstaan bij de salon door mn geboekte behandeling. Was een beetje gekke ontvangst dus. Ik had een duo behandeling geboekt en had daarom verwacht dat we tegelijk behandeld konden worden. Dit was helaas niet zo, maar uiteraard geen probleem. Dame die ons hielp was erg vriendelijk en legde alles goed uit. Het resultaat vind ik nu na een paar dagen wel wat tegenvallen.
Susan
3 maanden geleden
Keurige salon, goede service maar ik had zelf van de tint gehoopt en gedacht dat je iets meer zou zien. Ik zou het liefst gelijk weer willen om te hopen dat het toch nog een paar tinten lichter wordt. Ik mis wel een lijstje wat je wel en niet de eerste dag mag eten.
Ilja
7 maanden geleden
Toon meer reviews...

Over

Sunday's Smileffect - Hoorn
Stationsweg 8-9
1621HZ Hoorn

Lachen is gezond, maar durf jij breeduit te lachen? Nee? Dan ben je niet alleen! Naarmate we ouder worden, treden er verkleuringen op aan ons gebit. Dit gebeurt onder invloed van voeding, rode wijn, koffie, thee, kruiden, maar ook roken leidt tot verkleuring. Sunday's op de Stationsweg in Hoorn biedt de soft dental brightening behandeling van smileffect® aan, voor een natural white smile in 30 minuten. Wat je moet doen? Relaxed achterover zitten in een comfy chair, terwijl een zachte brightening gel in combinatie met LED-licht het werk doet. Een veilige, snelle en comfortabele behandeling voor een natuurlijk wit effect. Let op: tanden witten is mogelijk vanaf 18 jaar.

Maandag
11:0017:00
Dinsdag
11:0017:00
Woensdag
Gesloten
Donderdag
11:0017:00
Vrijdag
Gesloten
Zaterdag
12:0016:00
Zondag
Gesloten

Schoonheidssalons in de buurt