Sunday's Stadhouderskade

4,7
515 reviews
Stadhouderskade 91, Amsterdam - Onderdeel van Sunday's
Open Vandaag: 09:00 - 22:00

Populaire behandelingen

Alle behandelingen

Alle
Gezicht
Lichaam
Medisch en tanden

Reviews

4,7
515 reviews

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
great session as always, clean salon, also came in a bit earlier and that was fine
Altijd fijn hier
really happy i switched to sundays, sunflower is just not as good anymore
Goed advies over welke bank het beste is voor jouw huid. Kamer is net met o.a. body scrub, deodorant etc. Een aanrader!
Great staff and location. I wish the microphone was louder in the spray tan cabine (it's hard to understand the instructions over the sound of the machine).
Toon meer reviews...

Ontmoet het team

Behandelingen

Lichaam

Behandelingen

Lichaam

Behandelingen

Lichaam

Over

Hoe werkt Spray Tan? Door middel van een geavanceerde spuittechniek wordt er in 10 minuten een laagje DHA op je huid gespoten. DHA is een oplosbare suiker dat zorgt voor een bruine kleur. Dit gebeurt in volledige privacy in een afsluitbare volautomatische Spray Tan cabine, dus zonder hulp van medewerksters. Uiteraard krijg je vooraf een uitgebreide uitleg en instructie in onze studio. De Spray Tan cabine is te vergelijken met airbrush tanning. Het zorgt voor een instant tan voor heel je lichaam. De Spray Tan is geschikt voor alle leeftijden. Let op: Spray Tan zorgt voor een mooi en natuurlijk kleurtje, maar niet voor huidverdikking of de aanmaak van pigment. Hierdoor biedt de iSpray geen bescherming tegen de buitenzon. Dit in tegenstelling tot de zonnebank, waarbij wel huidverdikking plaatsvindt. "Met de iSpray krijg je een mooi en egaal kleurtje in slechts 10 minuten." Spray Tan kleur Je kan kiezen tussen een aantal kleurgradaties. Voorafgaand aan jouw Spray Tan bezoek kan je ervoor kiezen om Dark Bronzers toe te voegen die het resultaat versterken. Het volledige resultaat is na 8 uur zichtbaar. Afhankelijk van je huidtype blijft je tint 5 tot 9 dagen zichtbaar. Spray Tan tips voor een optimaal resultaat: *Scrub je huid één dag voor jouw Spray Tan bezoek. Hiermee verwijder je oude huidcellen waardoor je kleurtje langer meegaat. *Draag voor en na de Spray Tan makkelijke, donkere en niet knellende kleding en ondergoed. *Verwijder lotion, deodorant en make-up voor jouw Spray Tan bezoek. *Ga na afloop van de Spray Tan niet direct douchen of sporten (wacht hier 6 tot 8 uur mee). *Wacht tenminste 24 uur met scheren. *Verzorg je huid na afloop dagelijks met een hydraterende crème voor extra soepelheid en glans.

Behandelingen

Lichaam

Wat onze klanten zeggen over Spraytan

Efficiënt 9
Vakkundig6

Over

Bio photomodulation is also referred to as cell regeneration through LED light therapy. LED therapy is a scientifically proven method that uses light of specific wavelengths to selectively energise and stimulate the metabolic activity of cells, it's 100% natural! The degree to which the light emitted by the LED lamp penetrates and effects the collagen in the tissue depends on its wavelength, that is to say its colour. Red light penetrates deeply into the tissue, note that infrared radiation is invisible but also penetrates deeply. Orange, yellow and green light penetrates successively less deeply. When light penetrates a cell, the cell will "resonate" and the absorbed light energy will cause chemical and physical changes that stimulate cell activity. This is called ‘photomodulation'.

Behandelingen

Gezicht

Behandelingen

Lichaam

Behandelingen

Lichaam

Behandelingen

Lichaam

Behandelingen

Medisch en tanden

Behandelingen

Gezicht
Ontharen

Over

Therapeutische Infrarood Sauna. Speciaal voor verlichting van spier- en gewrichtspijnen! Wat voor veel mensen een grote drempel is van de traditionele sauna is het zeer benauwde gevoel wat ze krijgen, door de hoge temperaturen en de hoge luchtvochtigheid is het voor veel mensen niet om uit te houden in een traditionele sauna! In een Infraroodcabine werkt dit totaal anders: - De infrarood cabine kunt u maximaal tot 75 graden instellen, deze zal nooit warmer worden, dit voor een aangename infrarood ervaring. - Doordat u direct voor de infrarood stralers zit wordt u van binnen opgewarmd en heeft u een zeer goede diepte werking op uw spieren en gewrichten. - In de infrarood cabine is de luchtvochtigheid zeer laag doordat u geen water op de kachel gooit. VERSCHIL TUSSEN DE TRADITIONELE SAUNA EN EEN INFRAROOD SAUNA. Het allergrootste verschil tussen de traditionele sauna en een infrarood sauna is zonder twijfel het positieve effect van de infraroodwarmte op de spieren en gewrichten. Infraroodwarmte is niet alleen heel aangenaam, maar dringt ook dieper door in uw huid en dat heeft juist een helend effect op uw spieren en gewrichten. U kunt soepeler bewegen en stijfheid vermindert. Pijnverlichting bij spier- en gewrichtsproblematiek of reumatische klachten! Goede ontgifting in de infraroodsauna. Vermindering van huidproblemen, bijv. bij psoriasis, eczeem of acné (jeugdpuistjes). STRALERS: 6 INFRAHEAT™ INTENSE. 2 INFRAHEAT™ NANO CARBON XL. WIJ MAKEN GEBRUIK VAN DE BESTE INFRAHEAT IR-STRALERS WELKE SPECIAAL ONTWIKKELD ZIJN VOOR SPIER- EN GEWRICHTSPIJNEN. Tevens stimuleert infraroodwarmte de bloedsomloop en worden afvalstoffen sneller afgevoerd, bloedvaten verwijden het gevolg daarvan is een grondige reiniging van huid en lichaam, soepelere spieren, een zachte gezonde huid. Tevens heeft de zuiverende werking van de IR cabine heeft een positieve invloed op huidaandoeningen zoals acné, psoriasis en eczeem. Ook een leuke bijkomstigheid is doordat u extreem transpireert dit veel energie vergt en voor een hoge calorieverbranding zorgt.

Behandelingen

Lichaam

Behandelingen

Lichaam

Behandelingen

Lichaam

Voorzieningen

Betalingsmogelijkheden
Contant geaccepteerd
Pin geaccepteerd

Over

Sunday's Stadhouderskade
Stadhouderskade 91
Amsterdam

Bij Sunday’s zon en spraytan studio aan de Stadhouderskade in Amsterdam ben je aan het juiste adres voor de zonnebank, een spray tan en het bleken of witten van je tanden.

Onder de zonnebank krijgt je huid een lekker kleurtje dankzij uv-licht. Het team van specialisten geeft je advies welke zonnebank geschikt is voor jouw huid. Het is namelijk belangrijk om een zonnebank te kiezen die bij jouw huidtype past. Voor een lekker kleurtje zonder zon of uv-licht is een spray tan ideaal. Tijdens de spray tan wordt een zelfbruiner over het lichaam gesprayd. Je kunt in deze salon tevens terecht voor verschillende combinatiebehandelingen, combineer de spray tan met de zonnebank of de spray tan met het bleken van je tanden.

Let op: het bleken van je tanden is mogelijk vanaf 18 jaar.

MaMaandag
09:0022:00
DiDinsdag
09:0022:00
WoWoensdag
09:0022:00
DoDonderdag
09:0022:00
VrVrijdag
09:0022:00
ZaZaterdag
09:0021:00
ZoZondag
09:0021:00
Salonawards
Top Rated 2020

Schoonheidssalons in de buurt