Sunday's Vrijheidslaan Reviews

Vrijheidslaan 2, Amsterdam

Check beschikbaarheid en boek online

De reviews zijn geschreven door klanten na hun bezoek.

4,9
11 reviews

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
Jamie was super professioneel en ontzettend aardig! Ze was daarnaast ook heel hygienisch en stelde me erg op mijn gemak. Ze kwam ook steeds kijken of alles goed ging. Het resultaat was erg opmerkelijk en ze deed echt haar best om mij blij ta maken!
Hele mooie salon, unieke locatie van sundays door de meerdere verdiepingen en aanvullende behandeling voor het witte van de tanden. Leuke gezellige meid achter de balie die tevens een goed advies heeft gegeven. Ik was lange tijd niet meer onder de zonnebank geweest dus wist niet meer zo goed welke bank voor mij geschikt zou zijn. 18 minuten onder de iswing was voor mij perfect! Bedankt! Ik kom zeker terug :)
Ik ben laatst sinds lange tijd weer eens onder de zonnebank gegaan. Ik werd geholpen door een leuke, vriendelijke dame en kreeg eerst een huidanalyse. Ook vond ik het prettig dat ik even uitleg kreeg over de bank. Heerlijk met een muziekje liggen zonnen! De studio was netjes en schoon en de Corona regels werden goed nageleefd! Met een lekker zomers gevoel én een tintje kwam ik weer buiten. Ik kom snel weer langs! :-)
Jamie heeft alles super goed uitgelegd en was heel hygiënisch. Het resultaat was echt heel goed te zien! Ben er helemaal blij mee! Thanks ✨
Ik heb de Smile Effect behandeling gedaan bij Sundays en ik ben super tevreden met het resultaat. Consulent Jamie heeft mij behandeld; ze heeft alles goed uitgelegd en is heel enthousiast. Ik zou dit zeker aanraden!