Reviews

4,0
5 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit
Het was een fijne en relaxte behandeling. Hoewel het niet een pedicure was zoals ik die eerder heb gehad. Het was meer ontspanning. Erg aardige mevrouw waarmee ik lekker heb zitten kletsen. Daarnaast was ze veel langer bezig dan gepland, ze neemt dus echt de tijd om het goed te doen.
Maartje
13 dagen geleden
Lieve Karin, ontzettend bedankt voor de fijne behandeling en de duidelijke uitleg die je erbij gaf. Ik raad iedereen aan je te bezoeken. Sunflower Beauty is een schone, rustige salon die zeker een bezoek waard is.
Yvonne
20 dagen geleden
Toon reactie van salons...
Christine
7 maanden geleden
Anoniem
9 maanden geleden
Ik vind het jammer dat ik dit moet plaatsen want de mevrouw was heel leuk en aardig alleen de behandeling kon ik zelf thuis doen. Ik heb vandaag een slechte ervaring gehad bij een nieuwe lid van treatwell namelijk Sunflower beauty salon. Ik heb 20 euro per behandeling betaald en ze heeft dingen gedaan die ik zelf kon doen thuis. Mijn voeten zagen er precies dezelfde uit geen verschil alleen mijn nagels geknipt een beetje en niet eens oude nagellak weggehaald!! Dit vindt ik verschrikkelijk, normaal heb ik goeie ervaringen bij salons van treatwell maar dit ging te ver voor mij en vooral dat dit een verjaardagscadeau was voor mijn moeder. ze had wel een mooi jasje aan zag er professioneel uit maar voor de rest heb ik letterlijk mijn geld verspild.
Christal
9 maanden geleden
Toon reactie van salons...

Over

Sunflower Beauty Den Haag
Bloemhofstraat 23
2572WS Den Haag

Bij Sunflower Beauty Den Haag kun je terecht voor huidverbeterende gezichtsbehandelingen, cosmetische hand- en voetverzorging, het harsen van ongewenste haartjes en het verven van je wimpers en wenkbrauwen. In deze persoonlijke Haagse schoonheidssalon wordt je geholpen door Karin. Zij neemt graag de tijd voor elke klant en zorgt voor een aangename, professionele sfeer. De salon is aangesloten bij ANBOS en er wordt gewerkt volgens de HAM-code, de branchecode voor gediplomeerde schoonheidsspecialisten.

Maandag
10:0020:00
Dinsdag
10:0020:00
Woensdag
10:0020:00
Donderdag
10:0020:00
Vrijdag
10:0020:00
Zaterdag
10:0012:00
Zondag
Gesloten

Schoonheidssalons in de buurt