Reviews

4,2
6 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit
Heerlijk ontspannen gezichtsbehandeling gehad. Ze neemt echt de tijd voor je en legt alles uit wat ze gaat doen. Goede huisanalyse.
Elly
5 dagen geleden
Het was een fijne en relaxte behandeling. Hoewel het niet een pedicure was zoals ik die eerder heb gehad. Het was meer ontspanning. Erg aardige mevrouw waarmee ik lekker heb zitten kletsen. Daarnaast was ze veel langer bezig dan gepland, ze neemt dus echt de tijd om het goed te doen.
Maartje
18 dagen geleden
Lieve Karin, ontzettend bedankt voor de fijne behandeling en de duidelijke uitleg die je erbij gaf. Ik raad iedereen aan je te bezoeken. Sunflower Beauty is een schone, rustige salon die zeker een bezoek waard is.
Yvonne
één maand geleden
Toon reactie van salons...
Christine
7 maanden geleden
Anoniem
9 maanden geleden
Toon meer reviews...

Over

Sunflower Beauty Den Haag
Bloemhofstraat 23
2572WS Den Haag

Bij Sunflower Beauty Den Haag kun je terecht voor huidverbeterende gezichtsbehandelingen, cosmetische hand- en voetverzorging, het harsen van ongewenste haartjes en het verven van je wimpers en wenkbrauwen. In deze persoonlijke Haagse schoonheidssalon wordt je geholpen door Karin. Zij neemt graag de tijd voor elke klant en zorgt voor een aangename, professionele sfeer. De salon is aangesloten bij ANBOS en er wordt gewerkt volgens de HAM-code, de branchecode voor gediplomeerde schoonheidsspecialisten.

Maandag
10:0020:00
Dinsdag
10:0020:00
Woensdag
10:0020:00
Donderdag
10:0020:00
Vrijdag
10:0020:00
Zaterdag
10:0012:00
Zondag
Gesloten

Schoonheidssalons in de buurt