Suuza Nail & Art Studio Reviews

Goeseelsstraat 28, Breda

Check beschikbaarheid en boek online

De reviews zijn geschreven door klanten na hun bezoek.

4,9
78 reviews

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
Míjn nagels zien er weer geweldig uit. Ben heel erg blij met het resultaat. Inmiddels vaste klant en dus zéér tevreden. Kan het iedereen aanraden om zelf ook eens te proberen. Je zult er geen spijt van krijgen!! Maak snel een afspraak voor prachtige nagels.
Suzanne ontving me in haar mooie studio. Ze nam goed de tijd voor m’n nagels voor het allerbeste resultaat. Suzanne was erg vriendelijk. Haar studio zag er erg goed uit en haar producten waar ze mee werkte waren top. Ik ben erg blij naar huis gegaan.
Super blij met mijn nagels! Het is super precies en netjes gedaan, mijn nagels hebben dezelfde vorm en zijn allemaal even lang zoals ik het graag heb. Ook mijn nail art is helemaal top, ze is origineel en super creatief. Komt met ideeën maar luistert ook echt naar je wens. Kort om super blij dat ik hier terecht ben gekomen.
Suzanne is gastvrij en neemt haar vak serieus. De sfeer in de studio is heel relaxt en ze neemt lekker de tijd voor haar werk. Je merkt aan alles dat ze het belangrijk vindt een mooi resultaat te leveren!
1
2
34
16