Tao van de Zwaan

4,8
29 reviews
Thorbeckelaan 2, Gouda
Morgen open: 09:30 - 17:30

Alle behandelingen

Ons werk

Reviews

4,8
29 reviews

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
In 1 woord fantastisch!!
Ik ga altijd meerdere beroeps beoefenende personen langs. Want sommige hebben hen papieren gehaald en doen hen werk. En andere hebben het gehaald maar doen het met passie en plezier waarbij je merkt dat er kennis en kunde en nog veel meer in zit. Dit laatste heb ik ervaren bij Heleen. Top dame zou zo elke week gaan. Maar voor nu ga ik volgende maand weer Heyyy.
Wat een fijne sfeer en ik werd zo ontspannen en mijn nekklachten voelde ik weg trekken en energie stromen. Ik kom zeker terug.
Heleen heeft een open, vriendelijke en ook een professionele houding, Kennis van zaken wat betreft de voetmassages. Zij levert de kwaliteit die ik verwacht had komt... Aangename plek om te komen.....
Toon meer reviews...

Ontmoet het team

Heleen
Eigenaar
4.9
15 reviews

Over

Ik ben Heleen, en sinds 2016 opgeleid als voetreflex therapeut, waarbij ik met name geschoold ben vanuit de Chinese geneeskunde. Sinds 2019 ben ik me daarnaast ook gaan richten op andere Chinese en wellnes-massage vormen. Voor mij voelt fysiek contact maken als een eerste levensbehoefte. Aanraking zet allerlei goede processen in het lichaam in werking: de aanmaak van oxytocine (gelukshormoon) zorgt voor het verlagen van stress, aanraking verlaagt angst en geeft troost. Het verbeterd de doorbloeding waardoor organen optimaler gaan werken, en draagt bij aan een blijer gevoel. Omdat ik werk met drukpunten en de Chinese geneeskunde, kunnen deze voetmassages heel goed ingezet worden als ondersteuning bij het verlichten van specifieke klachten. In het Verre Oosten een gangbare geneeswijze! Ik gun het iedereen om met liefdevolle aandacht gemasseerd te worden, en zo even alles los te kunnen laten. Het even een pas op de plaats nemen en gewoon 'zijn met jezelf' op zich is al helend en rustgevend.

Behandelingen

Massage

Portfolio

Wat onze klanten zeggen over Heleen

Vakkundig5

Voorzieningen

Algemeen
Huisdieren niet toegestaan
Kindvriendelijk
LGBTQIA+ vriendelijk
Airconditioning
Product
Vegan producten
Natuurlijke ingrediënten
Proefdiervrije producten
Lokale producten

Over

Tao van de Zwaan
Thorbeckelaan 2
Gouda

Tao van de Zwaan in Gouda is een massagesalon waar massages vanuit de Chinese geneeskunde centraal staan. Volgens de Chinese natuurgeneeskunde staan lichaam en geest in sterk verband met elkaar, en bij deze massagesalon is het doel jou weer in balans te brengen door de ontspannende massages.

Ben jij toe aan een moment voor jezelf, loop je met spanning in je lijf rond of heb je bepaalde klachten die je wilt verhelpen? Persoonlijke aandacht staat centraal en eigenaresse Heleen bepaalt met jou samen de beste massagetechniek om je van je klachten of stress af te helpen. De diep ontspannende massages zorgen dat je weer als herboren de deur uit loopt. Heb je een aanvullende verzekering? Dan worden de therapeutische behandelingen ook nog eens vergoed!

Goed om te weten: Er kan gratis voor de deur worden geparkeerd.

MaMaandag
Gesloten
DiDinsdag
Gesloten
WoWoensdag
09:3017:30
DoDonderdag
09:3013:30
VrVrijdag
09:3017:30
ZaZaterdag
Gesloten
ZoZondag
Gesloten

Massagesalons in de buurt