Reviews

4,2
53 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit
DRAMATISCH! Ik wilde mijn haar op laten steken voor een speciale dag. Aan de kapster uitgelegd dat ik het wat voller en getoupeerd wilde hebben met een mooie knot en ze ging aan de slag. De zijkanten van mijn haar werd platgespoten en mijn donkere haar werd vastgebonden met een wit elastiekje. Ik gaf aan dat ik het niet mooi vond en kreeg een zucht terug en "ja met jouw haar kan ook niet veel". Ze wilde het in een rommelknotje doen.. Na maar liefst 11 minuten!! stond ik weer buiten en wilde ik zsm naar huis om zelf wat van mijn haar te maken. Geen aanrader!!!!!
Petra
17 dagen geleden
Iris
17 dagen geleden
Natasha is een vriendelijke en kundige dame. Ik had een paar vragen over verzorging en ze heeft me goed geholpen en ook tips gegeven. Mijn haar zit ook super. Ik zou haar zeker aanraden bij dames met natural hair.
Daisy
17 dagen geleden
Ik moest lang wachten, maar ik ben tevreden. Goede kapster.
D.
2 maanden geleden
Fijn en snel.
Anoniem
3 maanden geleden
Toon meer reviews...

Over

Tasha's Hairsalon
Bree 23 -A
Rotterdam

Heb je krullen, lang haar of ben je gezegend met een prachtig afrokapsel? Voor Natasia van Tasha’s Hairsalon maakt het niets uit. In deze salon kan je terecht voor diverse behandelingen voor zowel Europees- en kroeshaar. Natasia is een ervaren kapster die in 2004 haar droom van een eigen salon zag uitkomen. Haar passie in het vak zie je terug in haar werk en je zult de salon dan ook met een mooie coupe verlaten. Kom je met de auto? Dan is het handig om te weten dat je gratis kunt parkeren.

Maandag
Gesloten
Dinsdag
09:0015:00
Woensdag
09:0017:00
Donderdag
09:0017:00
Vrijdag
09:0017:00
Zaterdag
09:0017:00
Zondag
Gesloten

Kappers in de buurt