Thaiorchidee Massage Beauty and Wellness

Van Der Doortogestraat 7, Naaldwijk, 2671BR

Sorry, Thaiorchidee Massage Beauty and Wellness is tijdelijk niet beschikbaar op Treatwell. Vind hieronder nabijgelegen salons met beschikbaarheid of zoek om alle salons in de buurt te zien.

Vind de beste salons bij jou in de buurt

Cupping Westland

10 reviews
Smederijstraat 10, 2671BV Naaldwijk

Alegria Body Care

1447 reviews
Koningstraat 3, 2671JS Naaldwijk

Sport Herstel Westland

31 reviews
Warmoezenierstraat 19, 2671ZP Naaldwijk

Populaire behandelingen

Alle behandelingen

Alle
Ontharen
Massage
Lichaam

Reviews

2,9
16 reviews

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
Ik had een reservering voor sugar wax. Ik was 15 voor mijn afspraak daar. ik wacht 45min zonder niemand kwam mij helpen. Als het was niet voor mij dat ik had op een deur "knock" zou ik meer wachten. Ze hadden geen sugar wax. Ze willen zonder mijn toestem ontharing crème gebruik. geluk ik heb het op tijd gezien. Het was ook moeilijk om hun te begrijpen.
Ik had een boeking gedaan via treatwell. De vrouw wist nergens van en ik kon meteen weer vertrekken. Of over een uur terug komen. (Het was al 20:30, dat zou betekenen een massage om 21:30 van een uur) ik ben blij dat ik niet al had betaald via treatwell want dat heeft mij veel gedoe bespaard.
Op de dag zelf een afspraak gemaakt maar bij aankomst was er niemand aanwezig. 10 minuten staan wachten, tevergeefs aangebeld en het vermelde mobiele nummer ging direct naar voicemail. Op hun eigen website blijkt op de ene plek zondag als 'open', en op de andere plek als 'gesloten' te staan. Zeer onprofessioneel. Nu hopen dat ik spoedig een terugbetaling ontvang...
Goede eerste ervaring met cuppen. Eigenaresse is erg vriendelijk en behandelt de knelpunten goed. Ik kom zeker terug.
Mijn nek en schouders zaten zo vast. Het was super ontspannend. En er werd erg veel aandacht aan geschonken. Maar over is het natuurlijk ook niet.
Toon meer reviews...

Over

Thaiorchidee Massage Beauty and Wellness
Van Der Doortogestraat 7
2671BR Naaldwijk

Ook in het centrum van Naaldwijk kun je nu ontsnappen aan de hectiek van het dagelijks leven. Boek voor jezelf een heerlijke Thaise massage die zijn oorsprong heeft in de boeddhistische traditie of onderga een Acupunctuur behandeling volgens de traditionele Chinese manier. Het is fijn dat de salon elke dag van de week open is en je er ook ’s avonds nog terecht kunt voor een heerlijke massage die je de drukke dag even totaal doet vergeten.

MaMaandag
10:0022:00
DiDinsdag
10:0022:00
WoWoensdag
10:0022:00
DoDonderdag
10:0022:00
VrVrijdag
10:0022:00
ZaZaterdag
10:0022:00
ZoZondag
10:0022:00