Reviews

3,5
5 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit
Top. Zeer vriendelijke mevrouw. Goede massage gehad en er werd goed rekening gehouden met pijnlijke plekken enzo. Aanrader hoor!
Yvonne Fortgens
17 dagen geleden
Ik had nog nooit eerder een ontspanningsmassage gedaan, bij welke salon dan ook en ben er achter gekomen dat ik stevige massages veel meer op prijs stel. Het ontspande me niet; het was vooral een beetje wrijven. De reservering via Treatwell was blijkbaar niet doorgekomen, want ik moest eerst even wachten tot een andere klant geholpen werd. De dame in de salon had zelfs nog nooit van Treatwell gehoord en geloofde in eerste instantie niet dat ik al betaald had. Daarom moest eerst een aantal telefoontjes worden gepleegd om dingen te verieferen. Niet bepaald relaxt als je al in je boxer op tafel ligt. Uiteindelijk begon ze toch maar.
RB
één maand geleden
Anoniem
één jaar geleden
Ik heb een heerlijke massage gehad van een vriendelijke Thaise dame. Zij heeft mij een combinatie van verschillende massagevormen gegeven, waaronder bamboe massage en cuppingmassage. Ik ben een kritische cliënt, omdat ik zelf ook een massagepraktijk heb. Zij heeft voldoende aandacht gegeven aan de probleemgebieden.
Sharon
één jaar geleden
Zeer aardige vrouw die mij behandelde maar heb nu meer pijn aan me spieren als ervoor...
Maurice
één jaar geleden
Toon reactie van salons...

Over

Thaiorchidee Massage Beauty and Wellness
Van Der Doortogestraat 7
2671BR Naaldwijk

Ook in het centrum van Naaldwijk kun je nu ontsnappen aan de hectiek van het dagelijks leven. Boek voor jezelf een heerlijke Thaise massage die zijn oorsprong heeft in de boeddhistische traditie of onderga een Acupunctuur behandeling volgens de traditionele Chinese manier. Het is fijn dat de salon elke dag van de week open is en je er ook ’s avonds nog terecht kunt voor een heerlijke massage die je de drukke dag even totaal doet vergeten.

Maandag
10:0022:00
Dinsdag
10:0022:00
Woensdag
10:0022:00
Donderdag
10:0022:00
Vrijdag
10:0022:00
Zaterdag
10:0022:00
Zondag
10:0022:00

Massagesalons in de buurt