The Beauty Empire | Nieuwstraat

3,7
179 reviews
Nieuwstraat 44, Breda
Open Vandaag: 09:00 - 19:00

Reviews

3,7
179 reviews

Reviews filteren

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
Na meerdere keren afspraken afgezegd te hebben ,ben ik naar het adres toe gereden en zat ze niet meer op het opgegeven adres. Uiteindelijk heb ik het geld terug gestort gekregen via Treatwell
Kwam niet opdagen
Ik had om 10:30 een afspraak. De avond van te voren appte ze mij of het om 11:00 kon. Ik zei dat het geen probleem was en zij zei ‘super dankjewel tot morgen!’ Vervolgens kom ik de volgende ochtend daar aan en de winkel lijkt dicht. Ik heb aangebeld, geklopt, 5x het nummer gebeld maar gewoon geen gehoor. Toen bleek het dat mijn afspraak was verzet naar 13:30 (15 minuten van te voren) en dit was zonder overleg. Vervolgens nooit meer iets gehoord en geen geld terug. Dikke vette oplichterij, nooit!
Ik wilde mijn wenkbrauwen laten verven en ik werd de dag voor mijn afspraak gecontacteerd of ik om 12u kon komen in plaats van om 9:30. Dit kon niet ivm vakantie die middag en de afspraak werd verzet naar 10:00u. Ik stond de volgende dag om 9:50u voor de salon en stuurde een appje dat ik buiten stond te wachten. Echter had ik om 10:30 nog steeds geen bericht terug en werd de telefoon niet opgenomen. Ik ben weggelopen en een bericht terug gestuurd dat het onprofessioneel is. Kom hier niet!
Hele aardige meid , maar toen ik buiten kwam .. ben ik zo hard gaan huilen. Niemand heeft mijn wenkbrauwen ooit zo onprofessioneel en vreselijk gedaan !! BOEK AUB NIET.
Toon meer reviews...

Ontmoet het team

C
Chevelly

Behandelingen

Lichaam
Gezicht
Ontharen
Medisch en tanden
L
Luna

Behandelingen

Gezicht
Medisch en tanden
Lakisha
3.6
76 reviews

Behandelingen

Nagels
Lichaam
Gezicht
Ontharen

Portfolio

Wat onze klanten zeggen over Lakisha

Attent6
Vakkundig5

Voorzieningen

Product
Vegan producten
Natuurlijke ingrediënten
Betalingsmogelijkheden
Contant geaccepteerd
Pin geaccepteerd
Locatie
Bushalte dichtbij
Treinstation dichtbij
Betaald parkeermogelijkheid
Eten & Drinken
Gratis drankje

Over

The Beauty Empire | Nieuwstraat
Nieuwstraat 44
Breda

Bij The Beauty Empire in de Nieuwstraat kun je genieten van diverse wimper- en wenkbrauw behandelingen. Ook voor verzorgende gezichtsbehandelingen ben je aan het juiste adres bij deze sfeervolle beautysalon in hartje centrum van Breda.

  • Dichtsbijzijnde openbaar vervoer: Bus & Trein
  • Het team: Het team is gespecialiseerd in gezichtsbehandelingen, wenkbrauw- en wimper behandelingen. Ze hebben iets meer dan een jaar ervaring en hebben een opleiding en cursussen gedaan.
  • Wat we leuk vinden aan de salon:
  • Sfeer: Gezellige sfeer, iedereen is welkom.
  • Gespecialiseerd in: Gezichtsbehandelingen, wenkbrauw- & wimper behandelingen.
  • Merken: Het merk Extenso wordt voor de gezichtsbehandelingen gebruikt. Alle producten zijn vegan en met natuurlijke ingrediënten.
MaMaandag
Gesloten
DiDinsdag
09:0017:00
WoWoensdag
09:0017:00
DoDonderdag
09:0019:00
VrVrijdag
09:0017:00
ZaZaterdag
09:0017:00
ZoZondag
Gesloten

veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen over The Beauty Empire | Nieuwstraat

The Beauty Empire | Nieuwstraat is geopend dinsdag en woensdag, vrijdag en zaterdag van 09:00 tot 17:00 en donderdag van 09:00 tot 19:00. De salon is gesloten maandag en zondag.
Ja, je kunt jouw boeking altijd annuleren. Lees de voorwaarden die van toepassing zijn op jouw boeking om te zien of jouw afspraak terugbetaalbaar is of niet. De annuleringsvoorwaarden zijn te vinden in de e-mail met de orderbevestiging, op het afspraken overzicht in de app en in jouw Treatwell-account.
De populairste behandelingen bij The Beauty Empire | Nieuwstraat zijn: Wimper permanent, Wenkbrauwen - threaden en Wimperextensions
De populairste behandeling, Wimper permanent, heeft een gemiddelde prijs van € 33,81.
Bij The Beauty Empire | Nieuwstraat kun je zowel ter plaatse als vooraf op de marktplaats betalen.

Schoonheidssalons in de buurt