The beauty lounge charming

Industrieweg 97b, 3044AS Rotterdam
3,7
48 reviews
Industrieweg 97b, 3044AS Rotterdam
Dalurenkorting

Alle behandelingen

Alle
Haar
Nagels
Ontharen
Gezicht
Massage
Lichaam

Reviews

3,7
48 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling
Marcha
3 dagen geleden
N.
12 dagen geleden
Mevrouw is super aardig en professioneel, ik kon me niet plaatsen in de slechte recensies. Ik ben juist heel klantvriendelijk behandeld en goed geholpen met de juiste adviezen voor mijn haar. Mevrouw heeft de tijd voor mij genomen en ik kom zeker te weten nog een keer terug!!!
Farisha Madarun
18 dagen geleden
De spray tan was helaas erg vlekkerig geworden en liep niet mooi in elkaar over.
Anoniem
23 dagen geleden
Over het algemeen heb ik genoten van de ontspanningsmassage. In deze review laat ik mijn tips en tops achter. Bij binnenkomst moest ik 20 minuten wachten aangezien de medewerker nog met iemand anders bezig was. Ik stond een tijd te wachten aan de balie alvorens ze me opmerkten en me vertelden dat ik kon wachten in de wachtkamer. De koffie, thee en water waren op en er werd mij verder niks te drinken aangeboden. De masseuse was erg vriendelijk en heeft de spieren die vast zaten los gemasseerd. Heel ontspannend vond ik het echter niet, dit komt voornamelijk door de ambiance. De ruimte had tl-buizen als verlichting die aanbleven tijdens de massage en de muziek die gedraaid werd was redelijk upbeat, waardoor het voor mij lastig was om te ontspannen. Echter, gezien de prijs is dit op zich wel in verhouding tot wat je krijgt. Ik zou er opnieuw heengaan als ik een goedkope massage wil voor als mijn spieren weer heel vast zitten, maar wanneer ik voor een ontspanningsmassage wil gaan waarin ik weg kan dromen, dan zou ik mogelijk iets anders kiezen.
Eliza
één maand geleden
Toon reactie salon...
Toon meer reviews...

Over

The beauty lounge charming
Industrieweg 97b
3044AS Rotterdam

Bij The beauty lounge charming aan de Industrieweg kun je terecht voor verzorging van top tot teen. Een greep uit de professionele behandelingen zijn huidverbetering, ontharen, haar knippen, haar kleuren en massages. Ook aanstaande bruiden zijn hier aan het juiste adres om zich heerlijk in de watten te laten leggen. Eigenaresse San heeft meer dan 30 jaar ervaring in het vak en heeft diverse masterclasses gevolgd. Daarnaast geeft ze zelf cursussen op het gebied van haar en visagie. Je kunt dus met een gerust hart genieten van haar kennis en kunde. Handig om te weten: er is gratis parkeergelegenheid voor de deur.

Maandag
09:0021:00
Dinsdag
09:0021:00
Woensdag
09:0021:00
Donderdag
09:0021:00
Vrijdag
09:0021:00
Zaterdag
09:0021:00
Zondag
09:0021:00

Schoonheidssalons in de buurt