Reviews

4,8
63 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit
roos
één dag geleden
Het was heel goed
Loes
3 dagen geleden
Vorige week mijn 1e kennismaking gehad met Rebecca en de producten van Hannah. Rebecca nam alle tijd om mij op mijn gemak te stellen, en uitleg te geven over de behandeling. De behandeling heb ik ervaren als zeer prettig en ontspannen. Mijn huid is nu nog steeds rustig en levendig. De volgende behandeling is geboekt!
één maand geleden
Prettige salon, fijne sfeer je wordt al helemaal relaxed als je binnenkomt. Goeie professionale behandelingen en adviezen. Niet alleen goed voor je huid maar ook goed voor de geest. Fijne salon met super eigenaar, ik ga er zeker terug!
één maand geleden
Het is super gezellig bij Rebecca. Je wordt heel goed behandeld. Goeie ambiance. Rebecca neemt echt de tijd voor je. Echt zeer aan te raden.
één maand geleden
Toon meer reviews...

Over

The Best Image
Papelaan 85G
2252EG Voorschoten

Op de Papelaan 85 G in Voorschoten vind je schoonheidssalon The Best Image. De warme en sfeervolle salon bestaat al ruim 19 jaar en bevindt zich in het voormalige Innovam gebouw, wat van alle gemakken voorzien is waaronder een eigen lift en een fijne wachtruimte met leestafel. Het ligt tegenover het station zodat de salon ook per openbaar vervoer goed bereikbaar is. Eigenaresse Rebecca is een vakvrouw met jarenlange ervaring en zorgt er voor dat ze altijd op de hoogte is van de laatste beautytrends. Zo kan ze jou altijd de beste service bieden.

Let op: in de salon kan niet worden gepind.

Maandag
10:0017:00
Dinsdag
10:0022:00
Woensdag
Gesloten
Donderdag
10:0022:00
Vrijdag
10:0016:00
Zaterdag
10:0015:00
Zondag
11:0016:00

Gezichtssalons in de buurt