The Brow Bars

Beekstraat 113, Arnhem
4,7
9 reviews
Beekstraat 113, Arnhem

Alle behandelingen

Reviews

4,7
9 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling
Ik kan mezelf inmiddels wel een vaste klant noemen :) Heel fijn geholpen door Lisette en mijn wenkbrauwen zijn weer mooi strak!
Monique
één maand geleden
Fijne ambiance
Anoniem
2 maanden geleden
Goede sfeer, vriendelijk personeel en weer met mooie wenkbrauwen de deur uit!
Anoniem
2 maanden geleden
Monique
2 maanden geleden
Voor een ‘treatment’ van 25 euro verwachtte ik meer dan alleen het harsen en verven van de wenkbrauwen. Bij thuiskomst viel het mij pas op, dat er nog aardig veel haartjes geëpileerd moesten worden, om het model goed te laten uitkomen. Ook was er niks qua model verandert terwijl andere salons hier altijd wel wat aan hebben gedaan. Personeel is daarentegen wel echt vriendelijk en het ziet er allemaal netjes uit. Alleen de prijs/kwaliteit verhouding was buiten proportie.
Anoniem
3 maanden geleden
Toon meer reviews...

Over

The Brow Bars
Beekstraat 113
Arnhem

Bij The Brow Bars aan de Beekstraat in het centrum van Arnhem weten de getrainde stylisten precies wat jij nodig hebt! In deze bar doet het jonge team niets anders dan brow- en lashstyling. Dit gaat veel verder dan gewoon epileren. Hier kun je heen om je wenkbrauwen perfect te laten shapen. De gediplomeerde schoonheidsspecialisten zijn op de hoogte van de laatste trends en hebben de vaardigheden voor de nieuwste technieken, maar ze luisteren en kijken vooral naar jouw wensen. Hierdoor krijg jij de wenkbrauwen waar je altijd al van droomde. Wil je de look compleet maken? Dan kun je je wimpers in de salon ook een boost geven met een lashlift.

Maandag
Gesloten
Dinsdag
Gesloten
Woensdag
09:3017:30
Donderdag
11:0020:00
Vrijdag
11:0020:00
Zaterdag
09:3017:30
Zondag
Gesloten

Schoonheidssalons in de buurt