The Feelgood Company

Laan van meerdervoort 136, 2517BE Den Haag
4,5
30 reviews
Laan van meerdervoort 136, 2517BE Den Haag

Alle behandelingen

Alle
Massage
Lichaam

Reviews

4,5
30 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
De massage werd zonder opgave van reden afgezegd door de salon, binnen het uur na de boeking. En dat terwijl ik zo blij was dat ik er op zondag terecht kon...
Top behandeling! Niet bepaalt pijnloos maar Wendy zorgt ervoor dat het te handelen is. Resultaat telt en het werkt echt tegen cellulite
Ik kom hier elke keer weer terug voor de bindweefselmassage. Wendy is ontzettend aardig en verstaat haar vak! Cellulite verdwijnt echt met deze behandeling. Ging altijd naar Adam bij welbekend instituut maar dit is voor mij dichterbij en kwalitatief ben ik hier meer tevreden over.
Pijnlijke behandeling, maar Wendy zorgt ervoor dat je op je gemak bent. Volgens mij zie ik al een eerste resultaat, maar zijn wel meerdere behandelingen nodig (en dat was mij al bekend).
Aanvankelijk pijnlijke behandeling, maar goed om die stukken te ontspannen waar ik zelf niet aan toekom. Ik voel me wat beurs maar voel ook weer meer ruimte.
Toon meer reviews...

Ontmoet het team

Wendy
4.5
15 reviews

Behandelingen

Lichaam
Massage

Over

The Feelgood Company
Laan van meerdervoort 136
2517BE Den Haag

The Feelgood Company gelooft dat mensen die zich goed voelen beter functioneren en meer van het leven genieten. Aan de Laan van Meerdervoort in Den Haag doen ze er dan ook alles aan om jou op je best te laten voelen. Je kunt er onder andere terecht voor een ontspannings-, sport,- bindweefsel-, of voetreflexmassage en tijdens de behandelingen gebruikt de salon fijne merken. De combinatie van de technieken en producten zorgt ervoor dat je in een ultieme ontspanning raakt. Op naar The Feelgood Company dus!

MaMaandag
09:3023:00
DiDinsdag
08:0023:00
WoWoensdag
08:0011:15
DoDonderdag
10:0023:00
VrVrijdag
08:0023:00
ZaZaterdag
08:0020:00
ZoZondag
08:0020:00

Massagesalons in de buurt