Reviews

4,8
6 reviews
Ambiance
Personeel
Prijs-kwaliteit
Deze massage was voor mij de eerste in een lange tijd, na een slechte ervaring ergens anders. Wendy begon met een korte, maar gedegen intake waar ze echt naar mij en mijn wensen luisterde. De massage zelf was heerlijk ontspannend, en tegelijkertijd wist ze feilloos mijn gespannen plekken te vinden.
Tessel van der Laan
2 maanden geleden
Ruth Bourne
4 maanden geleden
Wendy weet hoe je iemand weer helemaal ontspannen kan maken. Alles klopte. Fijne muziek, vriendelijke en deskundige dame, lekkere olie en comfortabele, verwarmde wellnessbank. Naast de massage heb ik ook goede tips gekregen voor mijn houding en flexibiliteit
Anoniem
4 maanden geleden
Prive yogasessie en daarna uitgebreide massage gehad in deze mooie studio. Goede tips gekregen voor het verbeteren van mijn houding. De massage was erg fijn met de juiste verhouding tussen stevig kneden en zachte aanraking.
Fred Barendrecht
5 maanden geleden
The bed didn't have the hole they usually have to rest your head in and I have neck problems so it was a bit uncomfortable to lie there during the massage. The massage was ok.
Anoniem
7 maanden geleden
Toon meer reviews...

Over

The Feelgood Company
Laan van meerdervoort 136
2517BE Den Haag

The Feelgood Company gelooft dat mensen die zich goed voelen beter functioneren en meer van het leven genieten. Aan de Laan van Meerdervoort in Den Haag doen ze er dan ook alles aan om jou op je best te laten voelen. Je kunt er onder andere terecht voor een ontspannings-, sport,- bindweefsel-, of voetreflexmassage en de salon gebruikt fijne merken als Weleda en Miss Bio. Op naar The Feelgood Company dus!

Maandag
09:0017:00
Dinsdag
09:0017:00
Woensdag
08:0018:00
Donderdag
08:0021:00
Vrijdag
08:0019:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
13:3015:30

Massagesalons in de buurt