The Glamm Studio Reviews

Vespuccistraat 107, Amsterdam

Check beschikbaarheid en boek online

De reviews zijn geschreven door klanten na hun bezoek.

4,4
21 reviews

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
Een van de betere ervaringen die ik via Treatwell heb gehad. Geeti nam echt even de tijd, legde goed uit wat ze deed en waarom en ze hield een gezellig babbeltje gaande terwijl ze werkte. Ik kom zeker terug.
Geeti heeft mijn afspraak voor haar&make up op het laatste moment afgezegd vanwege een spoedgeval. Dit was erg vervelend, want ik moest een paar uur later op een bruiloft zijn. Ik zou de Glamm Studio daarom niet aanraden als je een bruiloft of ander belangrijk even hebt. Je kunt dan echt beter een professionele salon boeken waar meerdere mensen werken, zodat ze er gewoon voor zorgen dat jij tip top verzorgd naar je event kunt gaan.
Prachtige make-up en haarstyling met golven ook super gedaan waardoor ik kon stralen op een bruiloftsfeest! Giti is ook heel lief en gastvrij, stelt je helemaal op je gemak. Een aanrader!
Fijne sfeer! Studio is schoon en mooi ingericht. Geeti was heel vriendelijk, heeft tijd voor mij genomen en heel zorgvuldig gewerkt, ben erg blij met het resultaat (wimpers verven).
Heb een super fijne ervaring bij Geeti gehad! Ze is super lief, vakkundig en me m’n make-up was heel mooi gedaan en het zat de hele dag goed!