The Glamm Studio Reviews

Jan Tademaweg 6b , Haarlem

Check beschikbaarheid en boek online

De reviews zijn geschreven door klanten na hun bezoek.

4,5
38 reviews

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
Ik ben ZO tevreden over de keratine die ik bij renate heb ondergaan. Al jaren wilde ik het doen, maar omdat de behandeling redelijk prijzig is en ik bang was dat het wellicht mis kon gaan, had ik het uitgesteld. De dag is toch gekomen en wauw, had ik dit maar eerder gedaan. Renate was zo vakkundig, vertelde, met passie, over alles wat ze deed en we hebben het ook echt leuk gehad. Ze is een ondernemende leuke vrouw en de salon ziet er ook super mooi uit! Ik raad haar echt aan iedereen aan :)
Second time i have done the Botox treatment with Renata. Besides being very happy with my treatment, I am SUPER happy with my haircut. Some new layers chopped in, while still keeping the lengh. Even made an appointment for my kids to visit and get a fresh cut. Happy customer!
Toon reactie salon...
My hair got super beautiful, I really like the result.
Toon reactie salon...
Na de behandeling had ik diepe rode krassen boven mijn ogen. Volgens Renate was dat normaal en zou het de volgende dag wel weggetrokken zijn. Thuis nog eens gekeken en mijn oogleden waren dik en zaten vol sneetjes! Ik heb die avond nog een bericht met foto's gestuurd maar ze herhaalde dat het normaal was en de volgende dag wel weg zou zijn. Op de foto's waren duidelijk allemaal wondjes te zien, wat echt niet normaal is na threading. Er zitten nu (5 dagen later) nog steeds lelijke korstjes.
Toon reactie salon...
Overall, super happy with my treatment. Renata even managed to make time for a much needed cut. I will be back
1
2
34
8