The Hair Life

Spaarndammerstraat 47, 1013ST Amsterdam
4,4
61 reviews
Spaarndammerstraat 47, 1013ST Amsterdam

Reviews

4,4
61 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling
Celine
3 dagen geleden
Professioneel & vriendelijk behandeld. Heel mooi geknipt & gekleurd, zeker aanrader!
Anoniem
één maand geleden
Perfect, as usual!
Marie
2 maanden geleden
Slechte zaak, beginnend bij onpersoonlijk arrogant ontvangst ‘loop maar maar beneden!’. Werd eerst geholpen door een jong meisje wat het sloofje van de bazin lijkt. Over de knipbeurt. Haar wordt continu in ogen gehangen, snel en vlot knippen, en tussendoor vind de bazin het niet vreemd om ruim vijf minuten te bellen met andere mensen. Niet tevreden over het resultaat. Kortom een slechte zaak, raad het iedereen dan ook zeker af. Oja, ga je dan toch? Je kan niet pinnen, dus neem cash mee.
Olle
2 maanden geleden
Ben nog nooit zo snel en zo slecht geknipt. Het knippen ging zeer gehaast en ik vond overal nog lange haren. Nek is niet goed geknipt en de contouren zijn niet gedaan. Haar bij mijn oren moest ik zelf nog weghalen. Dat is ook niet gek want ik stond met 10 minuten buiten, tenminste... Toen werd ik naar de Jumbo gestuurd om geld te gaan pinnen, want pinnen dat kan niet bij deze zaak.
Steven
2 maanden geleden
Toon meer reviews...

Over

The Hair Life
Spaarndammerstraat 47
1013ST Amsterdam

Ben je toe aan een nieuwe coupe? Dan ben je bij The Hair Life in de Spaarndammerstraat in Amsterdam aan het juiste adres. In deze gezellige en knusse salon luistert eigenaresse Rodja naar jouw wensen om het perfecte kapsel voor jou te creëren. Naast knip- en kleurbehandelingen voor je haar, kun je hier ook terecht voor wimper- en wenkbrauwbehandelingen, permanente make-up en wimperextensions.

Maandag
Gesloten
Dinsdag
10:0019:00
Woensdag
10:0018:00
Donderdag
10:0018:00
Vrijdag
10:0019:00
Zaterdag
10:0018:00
Zondag
Gesloten

Kappers in de buurt