The Hills Waxing

4,9
152 reviews
Kerkstraat 4b, Rotterdam, 3054NC
Open Morgen: 10:00 - 20:00
Last-minute

Alle behandelingen

Alle
Ontharen
Gezicht

Reviews

4,9
152 reviews

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
Leticia heeft me super gewaxed!
Perfect
Monika heeft een goede techniek. Daardoor is het waxen snel met mooi resultaat. Super blij mee
Professionele behandeling, vriendelijk geholpen. Voelde me op mijn gemak.
Ik heb nog nooit zoveel pijn gehad bij een behandeling. De waxdame zegt dat de wax afbreekt en daarom met horten en stoten de wax eraf moet trekken. Bovendien raakt ze mij aan op ongepaste plaatsen en vraagt ze mij in rare posities te gaan liggen en is ze erg hardhandig. Heeft duidelijk geen opleiding gehad van Delete. Het was koud in de salon. Ik zit onder de wax en dat moet gemakkelijk afwasbaar zijn! De waxdame kreeg het er niet af en dit zou gemakkelijk moeten afspoelen onder de douche. Nou not! Ik heb al heel wat behandelingen bij jullie gehad maar dit was vreselijk.
Toon meer reviews...

Over

The Hills Waxing
Kerkstraat 4b
3054NC Rotterdam

Sfeer in de salon: The Hills Waxing heeft een rustgevende relaxte sfeer. Uitnodigend voor jong en oud.

Merken en producten: Bij The Hills Waxing werken zij voornamelijk met vegan producten. Biologische producten staan hoog in hun vaandel. Lip intimate , Hives zijn een aantal merken waar zij mee werken.

Het team: Het team van The Hills Waxing heeft jaren lang ervaring in het waxen. Het waxen is een een passie geworden. Zij hebben oneindige liefde voor hun werk. zij doen dit met passie en geduld.

Gespecialiseerd in: De Waxfinitys ( waxladies) van The Hills Waxing zijn gespecialiseerd in het zo snel mogelijk en pijnloos de brazilian of boyzilian te waxen. Zij zijn getraind om binnen 10min een brazilian wax uit te voeren.

Dichstbijzijnde openbaar vervoer: The hills waxing is makkelijk te bereiken met tram 4. Ook kan je bij ons in de kerkstraat gratis parkeren.

Extra's: Bij The hills waxing hebben ze extra aandacht voor de klant. Niets is te gek. Bij The hills waxing kan je geheel op je gemak zijn. The Hills waxing heeft verschillende standaard kortingen.

MaMaandag
Gesloten
DiDinsdag
10:0020:00
WoWoensdag
10:0020:00
DoDonderdag
10:0020:00
VrVrijdag
10:0020:00
ZaZaterdag
11:0019:00
ZoZondag
12:0018:00

veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen over The Hills Waxing

The Hills Waxing is geopend van dinsdag tot vrijdag van 10:00 tot 20:00, zaterdag van 11:00 tot 19:00 en zondag van 12:00 tot 18:00. De salon is gesloten maandag.
Ja, je kunt jouw boeking altijd annuleren. Lees de voorwaarden die van toepassing zijn op jouw boeking om te zien of jouw afspraak terugbetaalbaar is of niet. De annuleringsvoorwaarden zijn te vinden in de e-mail met de orderbevestiging, op het afspraken overzicht in de app en in jouw Treatwell-account.
De populairste behandelingen bij The Hills Waxing zijn: Vrouwen harsen - Brazilian, Vrouwen harsen en Wenkbrauwen harsen
De populairste behandeling, Vrouwen harsen - Brazilian, heeft een gemiddelde prijs van € 41,93.
Bij The Hills Waxing kun je zowel ter plaatse als vooraf op de marktplaats betalen.
Salonawards
Top Rated 2023

Ontharingssalons in de buurt