Tweede Weteringdwarsstraat 41H, Amsterdam
Maandag open: 08:30 - 19:00

Alle behandelingen

Reviews

5,0
9 reviews

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
Natasha weet precies vast te stellen waar het probleem zit en dit op te lossen. Haar deskundigheid is voortreffelijk. Heb je onoplosbare klachten zoals migraine, buik-, nek- of rugklachten, oorsuizen dan raad ik haar 100% aan, grote kans dat zij het oplost!! Ik heb haar nu een aantal keer gezien en kom elke keer helemaal herboren naar buiten. Echt waar een godsgeschenk is zij. Had haar graag 10 jaar eerder willen ontmoeten 😀 had mij veel ellende gescheeld.
Natasha is een wonderkind. Zij heeft een gave, zij weet precies wat de oorzaak is van de klachten. Haar kennis van de spieren en de samenwerking daartussen is echt van een uitmuntend niveau. Ik kampte jaren lang met migraineklachten en met 1 behandeling was dit opgelost. Zij herkende meteen de wortel van de klachten, door specifiek te richten op die spieren heb ik het laatste jaar eigenlijk geen hoofdpijn, misselijkheid, oorsuizen meer gehad. Met meegegeven oefeningen houdt ik het in toom.
Natasha is echt mijn reddende Engel! Ik heb al jaren last van een ernstige RSI arm! Dat komt mede omdat ontzettend veel met de computer werk. Het was soms zo erg dat ik mijn telefoon niet meer kon vast houden! Na jaren lang verschillende therapieën en fysio's te hebben gevolgd, kwam ik met geluk bij Natasha terecht. Ze heeft mij binnen een paar behandelingen klachten vrij gekregen! Ik ben nog nooit zo blij geweest. Ze heeft echt een gave om naar het lichaam te luisteren! Voor altijd dankbaar!♡
Natasha is een professionele massagetherapeut. Ze heeft ontzettend veel kennis en kunde wat betreft spieren en de klachten die ze kunnen geven en kijkt daarbij naar de hele mens. Ik beveel haar ten zeerste aan.
Mijn zus gaf mij de tip om naar Natascha toe te gaan.....en naar een zus moet je luisteren( in mijn geval 😉) Want ik had dagelijks hoofdpijn klachten , regelmatig migraine , duizelingen en zelfs een aantal dagen doof aan 1 kant....kortom een angstige ervaring: "je lijf niet meer te snappen!" Natascha snapt dus wel hoe lichaam en geest samenwerken en je hoeft niets te vertellen want je lichaam " vertelt" het haar wel Bijzonder dat een aanraking zo helend kan zijn. Dat gun ik iedereen.
Toon meer reviews...

Ontmoet het team

Natasha
Massagetherapeut

Over

Na de opleidingen wellness massage en massagetherapie, heb ik 1 jaar gewerkt bij Vreeling Massage in Utrecht. Sinds juni ben ik werkzaam bij Medical Masseur in Utrecht. Nu ben ik mijn eigen praktijk begonnen in Amsterdam. Ik werk het liefst klachtgericht, maar ook voor ontspanning bent u bij mij in goede handen.

Behandelingen

Massage

Voorzieningen

Internet
Gratis wifi
Betalingsmogelijkheden
Alleen contant
Locatie
Metrostation dichtbij
Talen
Engels
Duits
Nederlands

Over

The Muscle Whisperer
Tweede Weteringdwarsstraat 41H
Amsterdam

Bij The Muscle Whisperer in Amsterdam kun je terecht voor diverse massages. Heb je pijnlijke klachten of wil je even goed onspannen? Dan ben je hier aan het juiste adres.

Dichtstbijzijnde openbaar vervoer:
Metro- en tramhalte Vijzelgracht en tramhalte Spiegelgracht op loopafstand.

Het team:
Eigenares Natasha is een gediplomeerd massagetherapeut.

Wat we leuk vinden aan de salon:

  • Sfeer: Ontspannen en rustgevend.
  • Gespecialiseerd in: Massages.
  • De extra’s: Natasha werkt hiernaast ook voor Medical Masseur in Houten en Utrecht.
MaMaandag
08:3019:00
DiDinsdag
08:3019:00
WoWoensdag
08:3012:00
DoDonderdag
Gesloten
VrVrijdag
Gesloten
ZaZaterdag
Gesloten
ZoZondag
Gesloten

Massagesalons in de buurt