Reviews

4,9
17 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit
Lara
3 dagen geleden
Mijn afspraak met Sylvana was super! Zij is integer en staat open voor alle vragen en of advies. Ik voelde mij welkom en absoluut heerlijk verwend met behandeling van Dermologica. Zij is ook een huid therapeute en dat is zo fijn, kijk net op een andere manier naar je huid. Dit wordt mijn nieuwe beauty salon!! That is a fact! Fijne energie, mooi salon en kan niet wachten tot volgende keer om weer een behandeling te ondergaan. Een heel fijn weekend Sylvana en tot snel! Warme groet. Chantal
Chantal
5 dagen geleden
Vriendelijk en professioneel
Anoniem
6 dagen geleden
Helemaal top!!
Prashant
6 dagen geleden
Het ziet er netjes uit en het zit op een goede/leuke locatie. De huidtherapeut is vriendelijk en ze legt tijdens de behandeling duidelijk uit wat ze aan het doen is.
Yousra
8 dagen geleden
Toon meer reviews...

Over

The Peeling Company
Van Baerlestraat 101h
1071AV Amsterdam

Bij The Peeling Company aan de gezellige Van Baerlestraat in Amsterdam Oud-Zuid is het team van gediplomeerde huidtherapeuten gespecialiseerd in huidverbetering. Je kunt hier dan ook terecht voor diverse peelings en facials. Zo helpen zij jou graag af van ongewenste acne, donkere pigmentvlekken en gaan ze de strijd aan tegen huidveroudering. Tijdens de behandelingen wordt er gewerkt met het merk Dermalogica. Aangezien alle behandelingen worden aangepast aan jouw wensen en behoeftes, zal er bij een eerste bezoek altijd gestart worden met een uitgebreide huidscan. Zo krijgt jouw huid precies wat deze nodig heeft.

Maandag
Gesloten
Dinsdag
10:0020:00
Woensdag
10:0020:00
Donderdag
10:0016:00
Vrijdag
10:0017:00
Zaterdag
10:0016:00
Zondag
Gesloten

Huidklinieken in de buurt